Ξεκινά σήμερα η πιο τολμηρή έκθεση

Η τολμηρή έκθεση «18+» ανοίγει σήμερα τις πόρτες της.

 


Article featured image
Article featured image

Θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Ρόδι» στη Λεμεσό και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

Συνολικά 18 καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Γαλλία, θα παρουσιάσουν μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, το γυμνό σε όλες σχεδόν τις μορφές τέχνης.

Συγκεκριμένα θα δούμε το γυμνό μέσα από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, το street art, τα κόμικς, τα βιβλία, τα ποιήματα και τη μουσική.

 Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι ο Dominique Agius, η Δέσποινα Αποστολίδου, ο Φίλιππος Γιαπάνης, ο Ανδρέας Σολεάς, η Anna Reznikova, ο Igor Vartchenko, ο Vartan Ghazarian, η Αρίστη Χατζησάββα, ο Paparazzi, ο Λεωνίδας Κωνσταντής, ο Μαρίνος Ρωμαίος Καλότυχος,, ο Michael Riyashi, η Πάμελα Πασχάλη Martin, ο Λούης Γιανναπής, ο Σάββας Γεωργιάδης, η Νινέττα Ορατίου, η Catalina Mirea και ο Κυριάκος Χριστοδουλίδης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή από τις 10.00 μέχρι τη 13.00 και από τις 15.00 μέχρι τις 20.00.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η βαθιά αντρική φωνή είναι τελικά τόσο σέξι όσο πιστεύεται;

Article featured image

Δύο δίδυμες εμφάνισαν τον ίδιο καρκίνο και το DNA αποκάλυψε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν γεννηθούν

Article featured image

Πώς μύριζε μια κηδεία στην Κύπρο πριν από 3.400 χρόνια;