Η πιο χαρούμενη ταξιδιωτική εκπομπή της τηλεόρασης έρχεται στην Κύπρο

Αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ο Happy Traveler Ευτύχης Μπλέτσας επισκέπτεται την Κύπρο κάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων και εικόνων σε όλο το νησί.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Ευτύχης γυρνάει από άκρη σε άκρη την πανέμορφη Κύπρο μας, με τον μοναδικό του τρόπο στις μεγάλες πόλεις και τα χωριά του τόπου μας.

Ξεκινώντας από την Πάφο, η ταξιδιωτική του διαίσθηση τον οδηγεί στην πασίγνωστη Πέτρα του Ρωμιού και την παραλία της Αφροδίτης.

Επόμενη στάση η Λεμεσός. Εκεί ο Ευτύχης μας ξεναγεί στην παραλιακή της και μας πάει στο Νο1 Adventure Park της Κύπρου για off road buggy σε ένα απίστευτο σκηνικό.

Το ταξίδι δεν τελειώνει όμως εκεί. Οι υπόλοιπες στάσεις του Κυπριακού Happy Traveler περιλαμβάνουν Λάρνακα, Λευκωσία, Παραλίμνι, Δερύνεια, Παλαιχώρι, Κακοπετριά καθώς και περιπλάνηση στο Τρόοδος.

Όλη η Κύπρος σε ένα επεισόδιο μέσα από τη selfie travel οπτική του Happy Traveler. Και φυσικά σε αυτό το ταξίδι ανακαλύπτει τις γεύσεις του νησιού που τον εντυπωσιάζουν.

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί από το Σίγμα την Κυριακή 12:25. Μια μέρα πριν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 11:45 ο Ευτύχης Μπλέτσας και το Happy Traveler ταξιδεύουν στην Ιταλία.

Το ταξίδι ξεκινάει με την Μπολόνια, την πόλη της μακαρονάδας Μπολονέζ και συνεχίζει με ένα road trip στην Τοσκάνη με στάσεις στην αναγεννησιακή Φλωρεντία, τη Σιένα με την τεράστια πλατεία IL Campo, το Σαν Τζιμινιάνο με τους Μεσαιωνικούς πύργους και την Πίζα με το διάσημο κεκλιμένο… καμπαναριό!

Στο τέλος περνάει μια βόλτα και από την Πάρμα, την πόλη της παρμεζάνας και του προσούτο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ