Η χαρά του vegan τα νέα burgers του O&B

Το Olives & Burger συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα ανάμεσα στα αγαπημένα φαγάδικα της Λευκωσίας, για lunch break και όχι μόνο. 

 


Article featured image
Article featured image

Τόσο γιατί ξέρεις πως εκεί θα φας υγιεινά, κυρίως όμως γιατί η ιδιοκτήτρια Αλίκη και οι συνεργάτες της δεν ποτέ δεν εφησυχάζοντα, πράγμα που φαίνεται άλλωστε από τις προσθαφαιρέσεις στο μενού ή / και τις βελτιώσεις κάποιων από τις υφιστάμενες επιλογές.

Το ωραίο όμως με την περίπτωσή του O&B είναι πως, πάντα ή σχεδόν πάντα, γίνεται μια σφυγμομέτρηση πριν γίνουν αλλαγές στο μενού. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που υπάρχει η σκέψη για μια προσθήκη ή μια αλλαγή, και ειδικά αν είσαι τακτικός πελάτης, οι του O&B αφού σε ενημερώσουν για τις προθέσεις τους στη συνέχεια θα σου φέρουν να δοκιμάσεις κάτι για να συλλέξουν αντιδράσεις.

Σήμερα, για παράδειγμα, είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε δύο από τα χορτοφαγικά burgers που «δουλεύονται» για να προστεθούν στο μενού, σαν πρόταση για τους vegetarians -ή καλύτερα για τους vegans.

Τόσο αυτό με τα κόκκινα φασόλια όσο και το άλλο με το quinoa ήταν εξαιρετικά (βλ. φωτό). Και χορτοφάγος να μην είσαι, η γεύση τους θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο!

Παράλληλα με αυτά, στην κουζίνα γίνονται εντατικές δοκιμές για να βγουν επίσης, ένα «κοκκινωπό» burger με κόκκινα φασόλια και παντζάρι, αλλά και ένα που θα έχει ως βάση το φαλάφελ. Αναμένουμε!

Καλά νέα όμως υπάρχουν και για τους πιο παραδοσιακούς, αυτούς που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από ένα ζουμερό συμβατικό burger, αφού το κλασσικό burger μετεξελίχθηκε σε angus burger!


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ