Η νέα ταινία του Ιωακείμ Μυλωνά ανέβηκε κατ’ ευθείαν στο διαδίκτυο

Το «The Auction» είναι η απόδειξη ότι μια σκέψη μπορεί να μετουσιωθεί σε κάτι μεγαλύτερο, το οποίο εν τέλει μπορεί να έχει επίδραση στο ευρύ κοινό, φτάνει να «εκτονωθεί» με τον σωστό -ενίοτε δημιουργικό- τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας πίνακας, μια ταινία, ένα γλυπτό, ένα βιβλίο, μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας μικρής σκέψης που θα κάνουμε αναφορικά με μια κατάσταση που βιώνουμε ή που απλά παρατηρούμε.

Αυτό ισχύει μάλλον και στην περίπτωση της νέας ταινίας μικρούς μήκους του Ιωακείμ Μυλωνάς, με τίτλο «The Auction», η οποία κυκλοφόρησε πριν από μερικές βδομάδες κατευθείαν στο διαδίκτυο.

Η ταινία ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της σκληρής διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup και αφηγείται μια δίχως προηγούμενη δημοπρασία πολύτιμων αγαθών έναντι πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων…

Τα γυρίσματα, όπως θα δείτε, έγιναν στο Μουσείο Θάλασσα στην Αγία Νάπα, ενώ ανάμεσα στους επίδοξους αγοραστές διακρίνονται και πολλά οικεία πρόσωπα, μεταξύ τους η ζωγράφος Ελένη Νικοδήμου, ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Πάντζης.

 



 

Ο Ιωακείμ Μυλωνάς είναι βραβευμένος σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους, ένας εκ των καλλιτεχνικών διευθυντών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στο Θέατρο Ριάλτο, αλλά και μέλος της εταιρείας παραγωγής Klein Mein.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ