Η Λάρνακα ψάχνει για Παρατηρητές της Γειτονιάς

«Όλοι μαζί για μια πιο ασφαλή Λάρνακα».

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Λάρνακας και η Αστυνομία απευθύνουν έκκληση προς τους δημότες να εγγραφούν μέλη στην ομάδα του Παρατηρητή της Γειτονιάς.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας και η Αστυνομία προτρέπει τους δημότες όπως εγγραφούν μέλη αυτής της μεγάλης ομάδας των Παρατηρητών της Γειτονιάς στα πλαίσια καθιέρωσης και επέκτασης του Θεσμού του Παρατηρητή της Γειτονιάς  στην πόλη της Λάρνακας».

«Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο Δήμο Λάρνακας για να ενημερώνονται για τυχόν ατασθαλίες και εγκλήματα γίνονται στην περιοχή τους, καθώς και να συμβουλεύονται για τις τεχνικές πρόληψης» προσθέτει η ανακοίνωση.

 Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι «προτρέπονται ταυτόχρονα να ενημερώνουν την Αστυνομία για τυχόν ασυνήθιστες, ύποπτες ή εγκληματικές δραστηριότητες που παρατηρούν στη γειτονιά τους».

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην ομάδα του Παρατηρητή της Γειτονιάς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Λάρνακας στα τηλέφωνα 24818575 και 99318024, στην Αστυνομία στα τηλέφωνα 199, 1460 και 24804040 ή στην Κοινοτική Αστυνόμευση της περιοχής τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ