Η Λάρνακα φιλοξενεί για πρώτη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Tennis SENIORS 2016

Ένα διεθνές πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί ετήσιο θεσμό για τη Λάρνακα, φέτος έχει αναβαθμιστεί από Grade 3 σε Grade 2 και για πρώτη φορά διεξάγεται στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Οι συμμετοχές αυτή τη χρονιά είναι περισσότερες από τις αναμενόμενες ξεπερνώντας τους 150 αθλητές εκ των οποίων οι ξένοι είναι πέραν των 100.  Από αυτούς συμμετέχουν ονόματα από διάφορες χώρες του κόσμου με πολύ ψηλές βαθμολογίες στην παγκόσμια κατάταξή τους, όπως το Νο9, το Νο11, και Νο15.  

Οι ξένοι αθλητές και οι συνοδοί τους θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας. Το τουρνουά στηρίζει, μεταξύ άλλων, και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας καθότι αποτελεί ένα αξιόλογο ετήσιο γεγονός που συνδράμει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της Λάρνακας καθώς και στην προώθηση του προορισμού. 

Το Παγκόσμιο Τουρνουά ITF CYPRUS SENIORS CUP GRADE 2 θα φιλοξενήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας από τις 18 μέχρι τις 25 Απριλίου 2016. 

 «Η επιτυχία αυτή οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή διοργάνωση και οφείλω να πω πως κάθε χρόνο προσπαθούμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Οι ξένοι αντισφαιριστές μένουν εξαιρετικά ικανοποιημένη από την όλη διοργάνωση και δηλώνουν παρόντες και για το επόμενο τουρνουά» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μάριος Πέτρου, Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ