Σεξομολογήσεις #256: Η σέξι γειτόνισσα

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ, έχω δίπλα στο διαμέρισμά μου μια νέα γειτόνισσα με απίθανο κορμί τζαι φκάλλει μου πολύ νάζι. Κάθε φορά που εν να συναντηθούμε στο ασανσέρ ή στην είσοδο της πολυκατοικίας αρέσκει μου να τη μυρίζουμαι. Εν πολλά σέξι κι έχει ένα βλέμμα φοθκιά! Όμως, δεν έμαθα ακόμα αν είναι ελεύθερη ή αν έχει σχέση. Εν τζαι κόφτει με όμως! Τζείνο που θέλω να μου πεις, είναι τις ιδέες σου για να την κερδίσω τζαι να πιάσω κουβέντα τζαι φιλία μαζί της. Είμαι νάκκον αντροπιάρης. Μάλλον όι! Είμαι άτσαλος στον τρόπο που κάμνω τις γνωριμίες. Πάντως… αρσενικός είμαι με τα ούλλα μου, γιατί άμα δω μιαν που μου αρέσκει εν να έβρω τον τρόπο να την προσεγγίσω. Το θέμα, είναι, να μου καϋλήσει τα μαυρογέρημα! Είχα ξανά, εμπειρία με γειτόνισσα σέξι τζαι ξέρεις ήντα που έκαμα τότε; Επερίμενά την στην πόρτα της, τζαι εκρατούσα δύο φλιτζάνια καφέ τζαι λαλώ της, έλα μέσα να τον πιούμε για καλωσόρισμα. Αντί να μου χαμογελάσει τζαι να έρτει έσσω, έκλεισε μου την πόρτα κατάμουτρα τζαι έκτοτε εν τη εξαναείδα!

Σολής

 

 

Κλασική εικόνα, η σέξι γειτόνισσα και ο λυγούρης γείτονας. Σαν ελληνική ταινία του ’60. Αφού είναι γειτόνισσά σου, λοιπόν, είσαι ήδη σε πλεονεκτική θέση. Εξάλλου, ένας τοίχος σας χωρίζει! Κι αν κινηθείς σωστά, μπορεί και να τον καταργήσεις. Σου έχω, λοιπόν, έξι βασικές, εφαρμόσιμες -και αποδεδειγμένα ότι δουλεύουν- κινήσεις. Αν τις εφαρμόσεις, μπορεί να πετύχεις μια καλή προσέγγιση.

1.       Μάθε τι ώρες παίρνει τα σκουπίδια της στον κοινόχρηστο χώρο και ξεκίνα να τα παίρνεις κι εσύ.

2.       Μάθε αν έχει pet, και τι ώρες το παίρνει περίπατο.

3.       Μάθε πού παρκάρει, για να παρκάρεις δίπλα της.

4.       Βάλε μουσική στο διαπασών, για να την αναγκάσεις να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα.

5.       Όταν απλώνει ρούχα στην ταράτσα, φρόντισε να είσαι κι εσύ πάνω για…  ηλιοθεραπεία.

6.       Ζήτα της ρύζι, γάλα, αβγά, ζάχαρη, καφέ. Όχι πολλές φορές, αλλά, αραιά και πού, και ανταπόδωσε με καφέ στο café της γειτονιάς.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ