Την Μ. Παρασκευή πάμε όλοι στο «Φανερό Δείπνο» για κρέας

Δεν είναι τρόλ, ούτε κάποια καλοστημένη φάρσα, αλλά μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου και διαφέρει από τις συνηθισμένες.

 


Article featured image
Article featured image

Σε ένα σκρολάρισμα στο timeline το facebook πέσαμε πάνω σε μια εκδήλωση που μας κίνησε την περιέργεια και όπως ήταν αναμενόμενο το ψάξαμε. 

Όπως φαίνεται η Ένωση Άθεων Ελλάδος, διοργανώνει ένα πάρτι κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή, για να σπάσει το θρησκευτικό κατεστημένο. 



«Η Ένωση Άθεων σας προσκαλεί όλες και όλους στον
«Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο "Μεγάλη") στις 20:00 μ.μ. 

Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων. 

Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται! Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. 

Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στο ψητοπωλείο "Η Γυριστρούλα", Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), τηλ. 210 3211966. Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στο Ελιά Λεμόνι, Μάρκου Μπότσαρη 19Α, τηλ. 2310888558, 2310865691.

Στην Ξάνθη Ψητοπωλείο Μέτκος (πρώην "Πελαγεία"), Βενιζέλου 84. Στο Ηράκλειο Κρήτης, Ψητοπωλείο "Κρασσάς", Πλατεία Ελευθερίας

(Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)». 

 

Αν λοιπόν τύχει να ταξιδέψετε σε κάποια από τις πιο πάνω περιοχές τις ημέρες του Πάσχα και νοιώθετε το ίδιο όπως η Ένωση Άθεων, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα προκαθορισμένα ψητοπωλεία και να απολαύσετε τους κρεατομεζέδες. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ