Ξανακατεβάστε τα χειμωνιάτικα, έρχονται κρύο και βροχές

Αλλαγή σκηνικού με τον καιρό να βάζει τα χειμωνιάτικα του, στην καρδιά της άνοιξης, φέρνοντας βροχές και καταιγίδες.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Eric Kita, την περιοχή επηρεάζει χαμηλό βαρομετρικό και ψυχρές αέριες μάζες προσεγγίζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σύντομα συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες αναμένεται να πέσουν λίγες σταγόνες ή και ελαφριά βροχή.

Στην ατμόσφαιρα υπάρχει σκόνη με τους ανέμους να είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 – 26 στα παράλια και 15 στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα βοριοδυτικά. 

Αύριο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες για τις περισσότερες περιοχές, ενώ ο κίνδυνος χαλαζόπτωσης σε καταιγίδα είναι μεγάλος. 

Την περιοχής θα επηρεάζει ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες, με τον κίνδυνο χαλαζόπτωσης να συνεχίζει να είναι μεγάλος. 

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα χαμηλά επίπεδα της Τετάρτης, όπου θα είναι γύρω στους 4 βαθμούς χαμηλότερη από τις θερμοκρασίες της εποχής.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ