10,000 άτομα στα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ

Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ, γεμάτο κέφι, μουσική, παιγνίδι και εκπλήξεις, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Με μια απίστευτη συμμετοχή και με δωρεάν είσοδο, 10,000 φίλοι της ΚΕΑΝΙΤΑ, κατέκλυσαν το εργοστάσιο που μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο παιδότοπο γεμάτο διασκεδαστικά παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά, ενώ η σκηνή φιλοξένησε το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση και κατάφερε να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με κεφάτες, αγαπημένες επιτυχίες.

Η ΚΕΑΝΙΤΑ, παρέα με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, διασκέδασαν και χόρεψαν με τα παιδιά και έβγαλαν άπειρες φωτογραφίες.

Το  αποκορύφωμα των γενεθλίων ήταν όπως πάντα η πανηγυρική είσοδος του άρματος με τη τεράστια ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτα, που φέτος το έσερναν δύο μεγαλοπρεπή άλογα κάτω από τους τρελούς ρυθμούς των Batukinio, των γνωστών τυμπανιστών, που συνόδευαν την πομπή μέσα σε ένα καταιγισμό από χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες για να φτάσει στη σκηνή, όπου την υποδέχτηκαν οι XANAZOO.

Την πανηγυρική ατμόσφαιρα επένδυε μουσικά ο γνωστός DJ Bereck με γνωστά ελληνικά και ξένα hits αλλά και αγαπημένα ΚΕΑΝΙΤΟ-τραγούδια. 

Με θέμα «ΚΕΑΝΙΤΑ Ζεστές Αγκαλιές» και φέτος η ΚΕΑΝΙΤΑ, με έντονη την κοινωνική υπευθυνότητα, έδωσε ακόμα πιο μεγάλο φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη μεγάλη γιορτή και άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας το Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου που συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των πρόωρων μωρών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από την πρόωρη γέννηση.

Αυτούσια, όλα τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση που ανήλθαν στο καταπληκτικό ποσό των €19,000 θα δοθούν στο Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ