Το κλάμα της Παρασκευής εν γέλιο του Σαββάτου #16

Ό,τι σχολιάσαμε το διάλειμμα στη δουλειά, στα μπαράκια και στο messenger τη βδομάδα που μας πέρασε. Κάθε Παρασκευή εδώ, από την συντακτική ομάδα της CΙΤΥ. 


Article featured image
Article featured image

Η ομάδα ειδικών ερπετολόγων της City, μετά από πολύωρη σύσκεψη, έχει καταλήξει σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό θέμα το οποίο, ντε φάκτο, πουλάει.

Αυτό είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τα φίδια. Τα κυπριακά φίδια, τα ευρωπαικά φίδια, τα μεγάλα φίδια, τα μικρά φίδια. Μην δει ο Κύπριος θέμα ονλάιν με τίτλο "Φίδια μπλα μπλά μπλα", αμέσως θα κάνει κλικ. 

Οπότε, αντιλαμβάνεστε πόσο πρασινίσαμε από την ζήλια μας όταν σε άλλη, ονλάιν, σελίδα είδαμε το πιο κάτω. Απ' όλα τα θέματα που βγάλαμε με φίδια -και τα οποία είναι δεδομένο πλέον πως τα γουστάρετε- το πιο κάτω θέμα, να πούμε την αμαρτία μας, δεν τον σκεφτήκαμε.     

 

Ξεσηκώθηκε το επιστημονικό παγκύπριο και ζητά εξηγήσεις για τον μαθητή που εξασφάλισε θέση στο Πανεπιστημιο με 0,4 [ναι, είναι βαθμός αξιολόγησης, δεν είναι οι ντομάτες το κιλό].

Κι επειδή ως γνωστόν όλοι οι επιστήμονες με τα πτυχία και τα δοκτορά στην χώρα τούτη αριστεύουν στην ζωή και τα τιμούν τα χαρτιά τους, έμεινε ο μαθητής να μας πειράξει. 

Εμείς λέμε "ξουτ" και ευχόμαστε στον 0,4 των ελληνικών να τους αποδείξει λάθος. 

 

Ένα λεπτό βρε παιδιά, ένα λεπτό. Όταν λέμε ντύθηκαν υπάλληλοι ξενοδοχείου στην Πάφο τζιχαντιστές για να ψυχαγωγήσουν τους τουρίστες* τι εννοούμε ακριβώς; 

Α, το αθάνατο κυπριακό χιομοράκι, έτσι πέστε καλέ! 

* Ένα διήμερο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο διεθνές αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ», όπου 45 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. 

 

Ναι, το παραδεχόμαστε. Κι εμείς σπαταλήσαμε πάνω από 5 λεπτά της ζωής μας για να σχολιάσουμε το φόρεμα της Περιστέρας Τσίπρα. 

Η Περιστέρα πέταξε ως την Κίνα, για επίσημη επίσκεψη με τον Αλέξης, και αποφάσισε να ντυθεί ωσάν να πήγαιναν σε πενταήμερη του λυκείου. Εμείς τις βγάζουμε το καπέλο γιατί ως γνωστόν δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, ποιον συνοδεύεις, ποιους θα επισκεφτείς αλλα... πως νιώθεις. YOLO!

 

We [heart] Pamborides για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί ξέρει να χρησιμοποιεί το Twitter σε αντίθεση με τους πλείστους πολιτικούς σ' αυτή τη χώρα και δεύτερον γιατί το χρησιμοποιεί όπως και πριν την υπουργοποίησή του: Τιτιβίζοντας ελεύθερα. 

Με τον πρόεδρο να εξελίσσεται στον εφιάλτη της κάθε φεμινίστριας εκεί έξω, το τελευταίο του ατόπημα ήταν να αποκαλέσει "cute", συγνωμη,"too cute", δημοσιογράφο στην οποιά απέφυγε να απαντήσει. 

Δείτε και ξαναδείτε το χαριτωμένο ενσταντανέ του cute Προέδρου μας. 

 

Κι επειδή η χαριτωμενιά ήταν ανέκαθεν -πριν ακόμα και από την Βουγιουκλάκη την ίδια- trendy, δες πιο κάτω, βήμα βήμα, τον πιο χαριτωμένο τρόπο για να κόψεις μία τούρτα.     

 

Με τούτα και με εκείνα, παρουσιάστηκε την βδομάδα που μας πέρασε και το νέο πενηντάευρω, το οποίο θα κυκλοφορήσει του χρόνου. 

Κουρτινούλα, power point, χαρούμενος κυριούλης που τραβάει την κουρτινούλα. Ουάο. Ζούμε μεγάλες στιγμές εν έτει 2016. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ