«Mechanic is back» με τον Jason Statham στα πιο εξωφρενικά stunts της καριέρας του

Ο αγαπητός σε όλους Jason Statham, ο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, επιστρέφει στο «Mechanic: Resurrection» για να μας χαρίσει στιγμές δράσης που κόβουν την ανάσα, έχοντας στο πλευρό του την ταλαντούχα και δυναμική Jessica Alba.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δύο ηθοποιοί, που βρέθηκαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες για την προώθηση της καινούριας τους ταινίας, φαίνεται πως έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους, προϊδεάζοντας μας για την ποιότητα αυτού που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. 

Η ταινία, που είναι το sequel του «The Mechanic» (2011), έπρεπε να πάρει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, αφού ο πήχης ήταν ήδη πολύ ψηλά με την πρώτη ταινία. 

Για τον λόγο αυτό, ο Arthur Bishop (Jason Statham) κινείται σε διάφορες χώρες, κάνει πολύ πιο επικίνδυνα stunts και βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμα πιο συναρπαστικές καταστάσεις. Και φυσικά, η Jessica Alba είναι ιδανική για να σταθεί επάξια δίπλα στον θρυλικό χαρακτήρα του Arthur Bishop. 

Στην ταινία, θα δούμε τον Bishop, τον μεθοδικό και αποτελεσματικό επαγγελματία εκτελεστή που αποφάσισε να αφήσει το παρελθόν πίσω του, να αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να σώσει τον μεγάλο του έρωτα (Jessica Alba). 

 



Ταξιδεύει λοιπόν σε ολόκληρο τον πλανήτη -και κυρίως στην Ασία- για να δολοφονήσει ορισμένους από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο, κάνοντας όμως τις δολοφονίες να φανούν ως ατυχήματα.

Στη σκηνοθεσία, τη σκυτάλη από τον Simon West παραλαμβάνει ο Dennis Gansel, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το εκπληκτικό και πάντα επίκαιρο φιλμ, ‘The Wave’. 

Η πρεμιέρα της ταινίας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου, πριν ακόμη και από την πρεμιέρα της Αμερικής, σε όλα τα K Cineplex.



Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας, εδώ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ