Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη στα K Cineplex

Τώρα που αρχίζει να φθινοπωριάζει σιγά-σιγά, οι συνήθειες μας αλλάζουν.

 


Article featured image
Article featured image

Το σινεμά είναι σαφέστατα ο χώρος που προτιμούν πολλοί από εμάς να περνούν τις βραδιές τους.

Αν έχεις σκοπό να επισκεφτείς και εσύ το σινεμά αυτή την περίοδο, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη στα K Cineplex.

 

Ben Hur – 01/09 πρεμιέρα

Image result for Ben Hur

Περιπέτεια, Δράμα, Ιστορικό

Διάρκεια: Τρεις ώρες και 32 λεπτά  

Ιερουσαλήμ, υπό την κατοχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο ιουδαίος ευγενής Τζούντα Μπεν-Χουρ κατηγορείται άδικα για την απόπειρα δολοφονίας του παιδικού του φίλου και ρωμαίου αξιωματικού Μεσάλα. Αυτό θα τον οδηγήσει στη σκλαβιά κι ενώ στον νου του παραμένει πάντα η εμμονή της εκδίκησης.

 

 

Finding Dory - 01/09 πρεμιέρα

Animation, Περιπέτεια, Κωμωδία, Οικογενειακό  

Διάρκεια: Μία ώρα και 37 λεπτά

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια. Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένεια της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Μπέιλι, μια λευκή φάλαινα, την Ντέστινι, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Χανκ, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Ντόρι.

 

 

Hands of Stone - 08/09 πρεμιέρα

Δράση, Βιογραφία, Δράμα

Διάρκεια: Μια ώρα και 45 λεπτά

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή του διάσημου μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν, που έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο το 1968 και σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ αποσύρθηκε οριστικά το 2002 στα 50 του. Η πλέον διάσημη στιγμή του ήταν τον Ιούνιο του 1980, οπότε αναμετρήθηκε με τον θρυλικό Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ, κατακτώντας τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά στη ρεβάνς στράφηκε στη γωνία του και αναφώνησε «όχι άλλο». Το φιλμ επικεντρώνεται στη σχέση του πυγμάχου με τον εξίσου θρυλικό του προπονητή Ρέι Άρσελ, και το πώς ο ένας άλλαξε τη ζωή του άλλου.

 

 

Sully- 08/09 πρεμιέρα

Image result for Sully - Official Trailer

Βιογραφία, Δράμα       

Ο πλοίαρχος Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπεργκ απογειώνει την πτήση 1549 που πιλοτάρει από το αεροδρόμιο ΛαΓκάρντια της Νέας Υόρκης, κι όλα βαίνουν κανονικά, όταν ένα σμήνος καναδικών χηνών χτυπάει ταυτόχρονα και τις δύο μηχανές του σκάφους. Γρήγορα, ο Σάλι συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει χρόνος να επιστρέψει στο ΛαΓκάρντια, ή να προσγειωθεί σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να ρίξει το αεροπλάνο στα νερά του ποταμού Χάντσον.

 

 

Bridget Jones's Baby - 15/09 πρεμιέρα

Image result for Bridget Jones's Baby Official Trailer

Κωμωδία, Ρομαντικό

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Μαρκ Ντάρσι, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Τζακ Κουάντ.

 

 

Nine Lives - 15/09 πρεμιέρα

Image result for Nine Lives

Κωμωδία, Οικογενειακό, Φαντασία

Διάρκεια: Μία ώρα και 27 λεπτά

Ο Τομ Μπραντ είναι ένας δισεκατομμυριούχος, πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Η εταιρία του, η FireBrand, δεν έχει ανταγωνισμό μετά το μεγαλύτερο της επίτευγμα ως σήμερα, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο. Αλλά η εργασιομανία του Τομ τού στερεί κάθε δεσμό με την οικογένεια του, ειδικά την όμορφη σύζυγο του, Λάρα, και την αξιαγάπητη κόρη του, Ρεμπέκα. Και τα 11α γενέθλια της δεύτερης ήρθαν και θέλει το ίδιο δώρο που ζητάει κάθε χρόνο: μια γάτα. Ενώ ο Τομ σιχαίνεται τις γάτες, φέτος έχει ξεμείνει από δώρα και τελευταία στιγμή προσπαθεί να αγοράσει μία. Το GPS τον βγάζει σε ένα μυστικιστικό πετ-σοπ, με παλιές κι εξωτικές γάτες, όπου ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του, ο Φέλιξ Πέρκινς, του παρουσιάζει έναν μεγαλοπρεπή γάτο, τον Κο Φάζιπαντς. Καθοδόν για το σπίτι, το αυτοκίνητο ανατρέπεται. Όταν ανακτά τις αισθήσεις του, ο Τομ ανακαλύπτει ότι έχει παγιδευτεί μέσα στο σώμα του γάτου.

 

 

Storks - 22/09 πρεμιέρα

Image result for STORKS Trailer

Animation, Κωμωδία, Οικογενειακό, Φαντασίας

Οι πελαργοί κάποτε παραδίδανε τα μωρά. Τώρα, δουλειά τους είναι η παράδοση πακέτων για το γιγάντιο παγκόσμιο δίκτυο Cornerstore.com. Ο Τζούνιορ, ο κορυφαίος πελαργός της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν από λάθος ενεργοποιεί τη μηχανή κατασκευής μωρών, βγάζοντας ένα αξιαγάπητο, όσο και παράνομο μωρό κοριτσάκι. Απεγνωσμένος να παραδώσει τον μπελά πριν το μάθει το αφεντικό, ο Τζούνιορ και ο φίλος του, Τούλιπ, ο μοναδικός άνθρωπος στην περιοχή, ξεκινούν μια κούρσα για να κάνουν την πρώτη τους ποτέ παράδοση μωρού.

 

 

The Magnificent Seven - 22/09 πρεμιέρα

Image result for The Magnificent Seven

Δράση, Γουέστερν

Διάρκεια: 2 ώρες και 2 λεπτά

Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μαρθόλομιου Μπογκ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: ο Σαμ Τσίσολμ, ο Τζον Φαραντέι, ο Γκουντνάιτ Ρομπισό, ο Τζακ Χορν, ο Μπίλι Ροκς, ο Βάσκεζ και ο Ρεντ Χάρβεστ. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

 

 

I.T – 22/09 πρεμιέρα

Image result for I.T. Official Trailer

Δράμα, Μυστήριο, Θρίλερ

Διάρκεια: 1 ώρα και 35 λεπτά

Ο Μάικ Ρέγκαν είναι ένας αυτοδημιούργητος άντρας που πλέον τα έχει όλα: μια υπέροχη σύζυγο, μια όμορφη έφηβη κόρη και ένα κομψοτέχνημα σπίτι. Η εταιρία του είναι στα πρόθυρα να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο στις επιχειρήσεις χρηματοδότησης αεροσκαφών, όταν η σχέση του με τον Εντ Πόρτερ, τον επικεφαλής σύμβουλο του στην εταιρία, γίνεται εχθρική. Γρήγορα βρίσκεται σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι υψηλών συμφερόντων και κυνηγιού γάτας-ποντικού, όταν ο Πόρτερ αρχίζει να καταδιώκει την κόρη του και να χρησιμοποιεί τεχνολογία για να απειλήσει την οικογένεια του, τη δουλειά του, αλλά και την ίδια του τη ζωή.

 

 

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children - 29/09 πρεμιέρα

Image result for Miss Peregrine's Home for Peculiar Children | Official Trailer

Περιπέτεια, Φαντασία

Όταν ο πολυαγαπημένος παππούς του 16χρονου Τζέικ Πόρτμαν τού αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, ο Τζέικ βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως «Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά». Αλλά τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις… και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μονάχα το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

 

 

Deepwater Horizon - 29/09 πρεμιέρα

Image result for Deepwater Horizon (2016) – Official Movie Teaser Trailer

Δράση, Δράμα, Θρίλερ

Κόλπος του Μεξικό, 20/4/2010. Καταμεσής της θάλασσας, στον πετρελαϊκό σταθμό Deepwater Horizon γίνεται τεράστια έκρηξη κι άμεσα σκοτώνονται πολλοί από τους εργαζόμενους. Όσοι επιβιώνουν, πρέπει να αποδείξουν τεράστια κατάλοιπα θάρρους ώστε να επιβιώσουν από αυτό που θα καταγραφεί ως μία από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες καταστροφές στην ανθρώπινη ιστορία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ