Θα λατρέψεις τα unisex φούτερ που δημιουργεί ο Νεόφυτος από την Πάφο

Ο Νεόφυτος Καραγιαννίδης, από την Πάφο, κατάφερε σε πολύ μικρή ηλικία να φτιάξει τη δική του επιχείρηση με ρούχα.

 


Article featured image
Article featured image

Αν και οι σπουδές του δεν είχαν σχέση με το ρούχο και γενικότερα με τη μόδα, εντούτοις η ανάγκη του για εύρεση στιλάτων και μοναδικών αντρικών ρούχων στην κυπριακή αγορά, τον οδήγησε να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό.

Εδώ και περίπου 4 χρόνια, σχεδιάζει και φτιάχνει με την επωνυμία ΝΚ_clothing, μοναδικά ρούχα, όπως μακριές μπλούζες και φούτερ, πολλά από τα οποία είναι unisex.

Τα ρούχα του σχεδιάζονται από τον ίδιο και έπειτα ράβονται σε μια μικρή κυπριακή βιοτεχνία, η οποία αποτελείται μόνο από Κύπριους επαγγελματίες ράφτες.


Η όλη ιδέα του σχεδιασμού αντρικών ρούχων προέκυψε από την ανάγκη μου να βρω στην αγορά το προϊόν που προσφέρω εγώ σήμερα.




Τι σπούδασες; 

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία. Αν και οι σπουδές μου, δεν έχουν κάποια σχέση με αυτό που κάνω σήμερα, ωστόσο με βοήθησαν πολύ. Εκτός από το σχεδιασμό ρούχων, έπρεπε να δημιουργήσω ένα brand και μια επιχείρηση γύρω από όλο αυτό. Οι σπουδές και οι γνώσεις μου είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής μου.

 

Πώς προέκυψε να ασχοληθείς με το σχεδιασμό ρούχων;

Η όλη ιδέα του σχεδιασμού αντρικών ρούχων προέκυψε από την ανάγκη μου να βρω στην αγορά το προϊόν που προσφέρω εγώ σήμερα. Ο σχεδιασμός  βασίζεται αποκλειστικά στην μακριά γραμμή ρούχων και είναι ένα είδος που δύσκολα έβρισκα στην αγορά. Όταν τελείωσα, λοιπόν, τις σπουδές μου το 2013, άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα σχεδιασμού και δημιουργίας πατρόν. Έτσι δειλά, δειλά ξεκίνησα να σχεδιάζω τις δικές μου μπλούζες και στη συνέχεια να βγάζω στην αγορά τη δική μου συλλογή, δημιουργώντας τον Μάρτιο του 2015 το δικό μου Brand. Το ΝΚ_clothing.


Τα ρούχα μου είναι εμπνευσμένα από το δικό μου προσωπικό στυλ.




 

Πού ράβονται τα ρούχα σου;

Ράβονται όλα στην Κύπρο σε μια μικρή βιοτεχνία, η οποία αποτελείται από Κύπριους επαγγελματίες ράφτες.

 

Τι άλλο φτιάχνεις εκτός από μπλούζες και φούτερ;

Στο ξεκίνημά μου, πριν δύο σχεδόν χρόνια η πρώτη μου συλλογή αποτελείτο αποκλειστικά από μακριάς γραμμής t-shirts. Με τον καιρό, ωστόσο, εμπλούτιζα τις συλλογές μου με νέα σχέδια και προϊόντα. Το Φθινόπωρο παρουσίασα την πρώτη μου ολοκληρωμένη συλλογή από Hoodies, crewnecks και cardigans. Στις επόμενες μέρες θα παρουσιάσω και τα νέα μου tracksuits.





Ακολουθείς τη μόδα;

Σίγουρα υπάρχουν επιρροές από τις τάσεις της μόδας, καθώς είναι ένας χώρος που πάντα παρακολουθούσα και παρακολουθώ, αλλά κυρίως τα ρούχα μου είναι εμπνευσμένα μέσα από το προσωπικό μου στυλ. Είναι κομμάτια που εκφράζουν τις στιλιστικές μου ανάγκες και απόψεις.


Η ποιότητα των προϊόντων μου είναι ο θεμέλιος λίθος που έβαλα από το ξεκίνημα μου και θεωρώ ότι είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος της εξέλιξης μου. 




 

Σε ποιους απευθύνονται τα NK_clothing;

Τα ρούχα μου λόγω της ιδιαιτερότητάς τους (μακριάς γραμμής) απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα. Περισσότερο, στοχεύουν στον αντρικό πληθυσμό ηλικίας 15-40 καθώς και σε ένα κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού αφού πολλά κομμάτια μου είναι unisex.

 

Επενδύεις στην ποιότητα;

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ποιότητα και η αυθεντικότητα. Λόγω του ότι είμαι και ο ίδιος απαιτητικός, για να παρουσιάσω μια νέα μου δημιουργία στην αγορά, πρέπει πρώτα να θεωρώ ο ίδιος ότι αξίζει την τιμή της και ότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Έτσι λοιπόν η πρώτη μου σκέψη πριν παρουσιάσω ένα νέο κομμάτι, είναι αν θα πλήρωνα ο ίδιος να το αγοράσω, αν το συναντούσα στην αγορά. Όλα τα υφάσματα και υλικά που χρησιμοποιώ είναι υψηλής ποιότητας, τα οποία διάλεξα μετά από μεγάλη έρευνα που έκανα στην αγορά. Η ποιότητα των προϊόντων μου είναι ο θεμέλιος λίθος που έβαλα από το ξεκίνημα μου και θεωρώ ότι είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος της εξέλιξης μου.


Πολλά από τα κομμάτια μου είναι unisex.




 

Γιατί κάποιος να αγοράσει τα ρούχα σου;

Όλες  οι δημιουργίες μου παράγονται σε περιορισμένα κομμάτια, έτσι ώστε να παρέχω στον πελάτη μου μία ξεχωριστή και μοναδική εμφάνιση. Επίσης, η επιλογή των υφασμάτων που χρησιμοποιώ γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, για να επιτευχθεί υψηλή ποιότητα σε λογικό κόστος. Με λίγα λόγια κάποιος που θέλει να αγοράσει ποιοτικά μοναδικά, ξεχωριστά με ιδιαίτερο στυλ ρούχα μπορεί να επιλέξει τα NK_Clothing.

 

Πού μπορούμε να βρούμε τις δημιουργίες σου;

Τη συλλογή μας μπορεί να την βρει κανείς στο κατάστημα μας στην Πάφο στην οδό Αποστόλου Παύλου 9. Μπορεί επίσης να αγοράσει τα προϊόντα μας και στη Λευκωσία στο κατάστημα NG boutique, καθώς και στη Λεμεσό στο κατάστημα Addiction Stores, δύο καταστήματα τα οποία συνεργάζομαι. Ακόμα και αυτοί που ασχολούνται με το online shopping μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας από το online store μας πατώντας ΕΔΩ.


Τα ρούχα μου ράβονται όλα στην Κύπρο, σε μια μικρή βιοτεχνία.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ