Πωλείται καζαντί στην Πάφο με όλα τα «ταιρκαστά»

Την ανάρτηση έκανε χθες σε σελίδα πωλήσεων στο Facebook ο κύριος Αντώνης Χαραλάμπους, ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανάρτηση λιτή, αναφέρει μόνο την τιμή πώλησης και συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες της επιχείρησης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η CITY επικοινώνησε με τον κ. Χαραλάμπους για να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση της επιχείρησης, αλλά και την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο καζαντί. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο ΑΚΤΥΠΗΤΟΣ» ΠΑΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΖΑΝΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ



Ο κ. Αντώνης αγόρασε το αυτοκίνητο και το έστησε πριν από περίπου 15 χρόνια. 

«Εγώ έκαμνα σίδερα ήταν άλλη η δουλειά μου, αλλά άρεσκεν μου πολλά το καζαντί. Έψαξα ήβρα το αυτοκίνητο, έστησα το, τζιαι άρκεψα να το λειτουργώ».

Ο λόγος που σήμερα αποφάσισε να το πουλήσει είναι γιατί θέλει να ξεκουραστεί, μετά και τη συνταξιοδότησή του.

«Πουλώ το γιατί θέλω να πνάσω, εν έχω κανέναν να με βοηθήσει τζιαι εκουράστηκα, αλλά το καζαντί αμαν ξέρεις να το δουλέψεις, εν ζημιώνεις ποττέ».

 



 

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να προσελκύεις κόσμο;

Εν έχει μυστικό. Άμαν θέλεις να δουλέψεις τζιαι έχεις προϊόντα, τότε ο κόσμος εννά έρτει σε σένα να δοκιμάσει την τύχη του. Όποιος μου πει ότι εζήμιωσεν που το καζαντί, τότε κάτι πάει λάθος μαζίν του.

Ίσως έναν πράμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να έσχιης τις τιμές σου χαμηλά, τζιαι σταθερές. Να μεν πουλάς πιο φτηνά όταν έσχιης πολλή κόσμο, τζιαι άμαν έχεις λίγους να ψηλώνεις τις τιμές σου.



Ο κ. Αντώνης μαζί με την κινητή επιχείρηση πουλάει και όλα τα προϊόντα που έχει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και στην αποθήκη του, τα οποία όπως μας ανέφερε είναι περισσότερα από 6000 πράγματα. Από παιχνίδια και διακοσμητικά, μέχρι αλκοολούχα ποτά και χρηστικά αντικείμενα. Η τιμή για την αγορά της επιχείρησης ανέρχεται στις 7000 ευρώ.

 

Θέλεις κάποια άδεια για να το λειτουργήσεις;

Εννοείται, θέλεις κανονικά άδεια λειτουργίας επιχείρησης και όλα τα σχετικά. Το αυτοκίνητο όμως έχει όλα τα χρειαζούμενα και Μ.Ο.Τ και την άδεια κυκλοφορίας.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την επιχείρηση, μπορεί απλώς να επικοινωνήσει με τον κ. Αντώνη Χαραλάμπους στο 99095218.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ