Όλα όσα θα συμβούν στο Pop Up Festival 2017

Για ακόμη μια χρονιά, στόχος του Δήμου Λευκωσίας είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα να πλημμυρίσει την πόλη, έτσι ώστε να μυρίσει Χριστούγεννα. 

 


Article featured image
Article featured image

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων είναι η Πλατεία Παλιού Δημαρχείου στην παλιά πόλη με το Pop Up Festival 2017 να στεγάζεται φέτος στην Παλιά Δημοτική Αγορά.

Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και τα Pop Up καταστήματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Στο Pop Up Festival 2017, από την 1η μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, νέοι επιχειρηματίες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, περφόρµερς, τεχνίτες και άλλοι επαγγελματίες, αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, θα δείξουν τη δουλειά τους και θα έρθουν σε επαφή µε το κοινό της Λευκωσίας.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, στην οδό Ερμού, στην οδό Στασικράτους, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας.

 

Από τη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017. Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής Λεώνη Ορφανίδου και ο Διευθυντής του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών Γιάννης Τουμαζής.

 

Σημειώστε τις ακόλουθες εκδηλώσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου του Δεκέμβρη:

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» και ο Δήμος Λευκωσίας θα στολίσουν με τη δική σας βοήθεια τα «Δέντρα Αγάπης». Τα δέντρα θα διακοσμούν την Πλατεία του Παλιού Δημαρχείου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Στις 5 το απόγευμα μουσικά δρώμενα με DJs, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη, και η Χορωδία Νέων του Δήμου Λευκωσίας υπό την διεύθυνση της Αννίτας Κωνσταντίνου θα γεμίσουν με μελωδίες την Πλατεία.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 7:30μ.μ. στην Παλιά Αγορά θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Urban Emptiness Nicosia που περιλαμβάνει χορό, παραστατικές τέχνες, εικαστικά, sound art, media art και αρχιτεκτονική και πολλά άλλα. Το Open Stage ανοίξει  το συγκρότημα Monsieur Minimal στις 8:30μ.μ. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συγγραφής από τις 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα, ενώ Dj και οι Ravens Reign θα παίζουν στο Open Stage. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα συνεχιστούν τα εργαστήρια συγγραφής και το Open Stage θα παρουσίασει τον Dj Vassili Palama στις 6 το απόγευμα.Αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και του Pop Up Festival θα βρείτε την ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και το facebook του Pop Up Festival  https://www.facebook.com/popupfestival2017Μέγας Χορηγός: RCB Bank

Αποκλειστικός Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας: CΥΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ