Καυγάς με βρισιές έξω από γκαλερί στην παλιά Λευκωσία

Μαινόμενος άντρας, ο οποίος ξεστόμισε ουκ ολίγες χυδαιότητες, κατάφερε μέσα μερικά μόλις λεπτά να αλλάξει… τρεις υπηκοότητες.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, αρχικά ανέφερε ψελλίζοντας πως είναι Τούρκος και Μουσουλμάνος, βρίζοντας μάλιστα τους Χριστιανούς, στη συνέχεια είπε πως είναι Τουρκοκύπριος, ενώ στο τέλος, κι αφού κατάλαβε πως ήταν στρυμωγμένος ένεκα της δική του συμπεριφοράς, αποφάσισε -προφανώς για να τη βγάλει καθαρή- να πει πως είναι Ελληνοκύπριος.

Το μόνο σίγουρο πάντως, βάσει και των όσων αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο 35-40 χρόνων άντρας ήταν τουλάχιστον μεθυσμένος και δεν φαινόταν να έχει επίγνωση των πράξεών του.

Αφού πρόλαβε να επιτεθεί φραστικά σε ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Λαϊκή Γειτονιά, σε σερβιτόρους παρακείμενων μαγαζιών αλλά και σε περαστικούς, στη σκηνή έφτασαν δύο αστυνομικοί.

Ούτε στις υποδείξεις της Αστυνομίας όμως συνετίστηκε, με αποτέλεσμα να κληθεί στην περιοχή ισχυρότερη δύναμη, οι οποίοι τελικά τον συνέλαβαν.

Το όλο συμβάν εκτιλύχθηκε γύρω στις 20.00, το Σάββατο, στη Λαϊκή Γειτονιά, στο ύψος της Gallery 37 η οποία ανήκει στον Χρίστο Κακουλλή, γνωστό και ως CRS (βλέπε κεντρική φωτογραφία).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ