Δίνει σοβαρή συνέντευξη στο BBC, αλλά τα παιδάκια του έχουν άλλα σχέδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτό το viral βίντεο αποτελεί ίσως το καλύτερο μάθημα για το πως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ένα πρόσωπο σοβαρό, ενώ ακριβώς πίσω σου εκτυλίσσεται η πιο ξεκαρδιστική κατάσταση ever.

 


Ένας πολύ σοβαρός εμπειρογνώμονας είναι προσκεκλημένος στο BBC World News και μέσω webcam συζητάνε με τον παρουσιαστή της εκπομπής αναφορικά με το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο είναι μπλεγμένη η πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Park Geun-hye.

Τη στιγμή που οι δύο συζητητές βρίσκονται μέσα σε μια βαθιά και περίπλοκη ανάλυση σχετικά με την έννοια της δημοκρατίας, αλλά και της πολιτικής κατάστασης στη χώρα γενικότερα, τότε συμβαίνει το αδύνατο.

 Κατ’ αρχάς, σκάει μύτη από το πουθενά η κόρη του Robert E. Kelly, και ο χορός αρχίζει. Ο παρουσιαστής σχεδόν διασκεδάζοντας λέει στον φιλοξενούμενό του «I think one of your children just walked in» και ο δεύτερος προσπαθεί να την στείλει πίσω. Μάταια όμως!

Και τότε, ένα δεύτερο μωρό μπαίνει στο δωμάτιο, ενώ ακολουθεί σχεδόν «ξερογυρίζοντας» μια γυναίκα η οποία φωνάζει, παίρνει τα μωρά και με όχι και τόσο κομψό τρόπο τα βγάζει από το δωμάτιο…

  

Πραγματικά ξεκαρδιστικό αυτό που θα δεις πιο κάτω.

Αλήθεια, εσύ τι θα έκανες αν έδινες συνέντευξη στο BBC και σου συνέβαινε κάτι τέτοιο;

 


Σχετικα

Στο MOON θα θελεις να πας και φέτος.

Η μοναδική εμπειρία της PIZZA MINE “Build Your Own” τωρα και στην Έγκωμη!

Πιστοποιητικό Τεχνικού Αναλυτή CFTe από το Alexander College

Πώς είναι από μέσα ένα τρακάρισμα με 200 χλμ/ώρα;

56 χρόνια από τη «Μεγάλη Ληστεία του Τρένου»

Μέχρι και ο Μυστακίδης «έπεσε στην παγίδα» του «Mama?»