Σεξομολογήσεις #319: «Είμαι παντρεμένη με παιδιά και θέλω τον πρώην μου»

Article featured image
Article featured image

Παίρνω κι εγώ λοιπόν το θάρρος να γράψω, μπας και βγω από αυτό το αδιέξοδο. Είμαι παντρεμένη έχω και δυο παιδιά. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από τον καιρό του σχολείου (τώρα εγώ 27 εκείνος 30). Το θέμα είναι ότι θέλω τον πρώην μου. Εν τω μεταξύ ο πρώην και ο νυν είναι πρώτου βαθμού συγγενής. Έτσι μαθαίνω νέα συχνά (έχει και αυτός ένα παιδί, αλλά χώρισε). Όταν ακούω όμως οτιδήποτε αφορά τον πρώην συγχύζουμε. Τον θέλω ξανά δικό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Είναι μια φάση και θα περάσει; Τον άντρα μου και τα παιδιά μου τα λατρεύω. Αν σκεφτώ ότι θα καταστραφεί η οικογένεια μου τρελαίνομαι.

Θέλω να με θέλει, θέλω να με σκέφτεται...

Θέλω τουλάχιστον να περάσω ένα βράδυ μαζί του!

Βοήθειαααααααα!

Νάντια

(μπας και είμαι εγωκεντρική;)



 

Βοήθειααααααααααααα θα φωνάζεις αν πας με τον πρώην. Άκου με που σου λέω. ΜΗΝ το κάνεις. Αφού ΔΕΝ θες να καταστραφεί η οικογένειά σου, κλείσε μέσα σου τις ορμές και τις λάθος επιδιώξεις σου και κράτησε και ενδυνάμωσε τη σχέση με τον άντρα σου. Εκτός κι αν έχεις τα αρ..ίδια να τον χωρίσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου με τον ex. …SEX όμως, μην κάνεις ακόμα μαζί του. Το καλό που σου θέλω… Βέβαια, σε καταλαβαίνω. Είσαι σε ηλικία που έχεις μαγγώσει! Παιδιά, ευθύνες, ρουτίνα…  Έχεις κι έναν σύντροφο που σου έμεινε από το σχολείο και προκύπτει εκείνη η κλασική ατάκα ‘εν εχάρηκα τη ζωή μου’. Tough luck! Που τη στιγμή που έβαλες στεφάνι, τίμα το! Και να σου πω και κάτι ακόμα; (που με φοβίζει ακόμα πιο πολύ). Επιλέγεις (ναι, δική σου είναι η επιλογή) να έχεις δίλημμα ερωτικό, ανάμεσα σε δύο άντρες που έχουν συγγένεια. Πολύ επικίνδυνο αυτό το τρίγωνο. Στο τέλος, να δεις, πως αν επιλέξεις να κάνεις κάτι με τον πρώην, εσύ απλά θα ταμπελωθείς ως η πέτρα του σκανδάλου. Το θες; Και τι φταίνε τα παιδιά σου; Κάτσε, λοιπόν, στα βραστά σου και για όσο είσαι παντρεμένη μην αναζητάς κακοτοπιές. Deep breath και κράτα την οικογένειά σου, που είναι το λιμανάκι σου. Είσαι στο πέλαγος κι έχει τρικυμία… Αλλά, το νιώθω ότι θα βρεις το δρόμο σου και θα μπεις σύντομα σε ήρεμα νερά.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ