Όλοι μαζί βοηθάμε τη μικρή Σταυριάνα

Είναι από τη στιγμές που δεν αξίζει να γράψεις ή να πεις πολλά, αφού η ιστορία από μόνη της δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.

 


Article featured image
Article featured image

Η μικρή Σταυριάνα και η μητέρα της Ιζαμπέλα χρειάζονται τη βοήθειά μας για να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα εμπόδιο στη δύσκολη αυτή πορεία που ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση της μικρής.

Η Σταυριάνα πάσχει από το  σύνδρομο «Cornelia de Lange Syndrome», από τον καιρό που γεννήθηκε, και αυτή τη στιγμή χρειάζεται επειγόντως να μεταβεί στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί.

Μια διαδικασία η οποία θα κοστίσει τουλάχιστον 50.000 ευρώ, ενώ η οικογένεια έχει μόνο ένα μήνα περιθώριο για να συλλέξει ολόκληρο το ποσό και να μεταβεί για την επέμβαση.

 

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε και να βοηθήσετε τη μικρή Σταυριάνα, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ.



Ο διαδικτυακός έρανος ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 433 ευρώ, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Το σύνδρομο «Cornelia de Lange Syndrome (CdLS)», από το οποίο πάσχει η Σταυριάνα, είναι μια γενετική δυσλειτουργία η οποία προκαλεί μια σειρά από σωματικές και πνευματικές δυσλειτουργίες, οι οποίες επηρεάζουν και τα δύο φύλα εξίσου.

Στην ηλικία των 7 ετών, η Σταυριάνα έχει ήδη προβεί σε 2 επεμβάσεις ενώ αυτή τη στιγμή τρέφεται μέσω γαστρικού σωλήνα, ο οποίος όμως αποδείχτηκε ελαττωματικός με αποτέλεσμα η μικρή να μην μπορεί να τραφεί κανονικά, έως και καθόλου.

Η επέμβαση δεν μπορεί πραγματοποιηθεί στην Κύπρο και γι’ αυτό χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε ιδιωτική κλινική στο εξωτερικό με το σύνολο των εξόδων γι’ αυτήν και τη μητέρα της να ανέρχονται στις 50.000 ευρώ.

Με ένα κλικ ΕΔΩ, μπορεί όποιος θέλει να κάνει την εισφορά του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ