Φοβερός για ακόμα μια φορά ο Κύπριος αθλητής Μίλαν Τραΐκοβιτς, στον τελικό των 110μ. εμποδίων του Diamond League στο Λονδίνο, όπου σημείωσε νέο παγκύπριο ρεκόρ με 13.25!
Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη ήταν εκπληκτικός και επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Πήγε με χρόνο 13.27 στο Λονδίνο και έτρεξε σε 13.25 σε άπνοια (+0.0) για να ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση, χάνοντας μόνο από τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ Αρις Μέριτ που έτρεξε σε 13.09.
Αν όλα πάνε κατ’ ευχή, η σεζόν για τον πρωταθλητή μας σύμφωνα με τα όσα μας έδειξε μέχρι στιγμής αναμένεται να είναι καταπληκτική!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος αθλητής από τη Λεμεσό είναι πολύ κοντά στο να μπει στον πρώτη οκτάδα των Diamond League, κάτι που συνεπάγεται πως γράφει για ακόμα μια φορά ιστορία για τον κυπριακό αθλητισμό.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν;
Δικαιώθηκε μετά από 23 χρόνια δικαστικής μάχης με τον πρώην σύζυγό της και κέρδισε 6,6 εκατ. λίρες
Ακαδημαϊκός έγραψε άρθρο με ΑΙ για να προτρέψει τους φοιτητές να μην χρησιμοποιούν τεχνολογία