Η κατεχόμενη Αμμόχωστος ανάμεσα στους TOP προορισμούς της Airbnb για το 2018

Ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και το Τόκιο.

 


Article featured image
Article featured image

Τη δική της λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του 2017 αλλά και τα trends που φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν στις επιλογές των ταξιδευτών για το 2018, δημοσίευσε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που συνέλεξε η εταιρεία καθόλη τη διάρκεια του 2017, ανάμεσα στις πιο αγαπημένες επιλογές των χρηστών της πλατφόρμας για ενοικιάσεις καταλυμάτων βρίσκονται το Τόκιο (1), το Παρίσι (2) και η Οσάκα (3) ενώ ακολουθούν η Νέα Υόρκη (4), το Λονδίνο (5), το Σύδνεϋ (9) και το Μαϊάμι (8).   

Εκτός όμως από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των χρηστών για το 2017, η Airbnb δημοσίευσε και τους 20 προορισμούς – trend που τα στοιχεία δείχνουν ότι θα κυριαρχήσουν στις επιλογές των χρηστών για το 2018.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η πόλη Gangneung στην Κορέα η οποία σημείωσε αύξηση σε κρατήσεις καταλυμάτων μέσω Airbnb 2175% ενώ στην 7η θέση της λίστα συνυπάρχουν η Πάφος και η κατεχόμενη Αμμόχωστος με 234% στις κρατήσεις για καταλύματα Airbnb.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εταιρεία οι δύο αυτές κυπριακές πόλεις σημειώνουν τη μεγαλύτερη αύξηση κρατήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, εξ αιτίας των αρχαίων μνημείων τους, αλλά και για τις κρυστάλλινες βραχώδεις παραλίες.



Διαβάστε επίσης κι αυτό: Η φάση του AirBnB στην Κύπρο παίρνει τα πάνω της



 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ