Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ελεύθερη είσοδο στον αποψινό αγώνα της Κύπρου με τη Νορβηγία

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην είσαι εκεί.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια ευχάριστη κίνηση προχώρησε η ΚΟΠ και ο Πρόεδρός της Γιώργος Κούμας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μετά από συμφωνία με την UEFA ο αποψινός αγώνας της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Νορβηγίας στο ΓΣΠ, δεν θα έχει εισιτήρια για το κοινό.

Ο λόγος, όπως αναφέρει ο κος Κούμας, είναι για να δείξει την εκτίμησή του σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα της Κύπρου με την Βουλγαρία.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούμα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία κα ιδιαίτερα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των ομάδων μας. Χθες βράδυ το Κυπριακό ποδόσφαιρο έστειλε ένα μήνυμα, πως έχουμε παρών, κυρίως όμως έχουμε μέλλον. Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της προσπάθειας αλλά στο ξεκίνημα. Αγκαλιάζουμε τους διεθνείς μας, αγκαλιάζουμε την ομάδα που μας ενώνει και της δίνουμε δύναμη για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Ως ένδειξη εκτίμησης για την στήριξη που έδωσε ο κόσμος στην Εθνική μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαιτούμενες συνεννοήσεις με την UEFA έτσι ώστε στον αγώνα της Δευτέρας με τη Νορβηγία, η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη.

Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας να τελείωσε ισόπαλος, αλλά ως ΚΟΠ νιώθουμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα για να εξυψώσουμε την Εθνική μας ομάδα απέναντι στα μάτια του κάθε Κύπριου αλλά και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικότερα».

*Σημειώνεται ότι, για είσοδο στο γήπεδο στον αγώνα της Δευτέρας (21:45 ΓΣΠ) είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

**Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους για τον αγώνα, θα επικοινωνήσει μαζί τους το τμήμα εισιτηρίων της ΚΟΠ για επιστροφή των χρημάτων τους.

***Δωρεάν εισιτήρια θα εκδίδονται και τη Δευτέρα στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ