Δοκίμασε σουτιέν σε γνωστό πολυκατάστημα και της βγήκε… ξινό

Σίγουρα αυτό που τελικά της συνέβη δεν μπορούσε να το φανταστεί.

 


Article featured image
Article featured image

Η κάπως αηδιαστική ιστορία που ανάρτησε στο διαδίκτυο μια γυναίκα από τη Γλασκώβη, έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί όταν δοκιμάζουμε ρούχα στα καταστήματα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Natalie Brayshaw, το περιστατικό συνέβη όταν βρέθηκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας οικονομικών ειδών ένδυσης και υπόδησης και θέλησε να δοκιμάσει ένα σουτιέν το οποίο της είχε αρέσει.

Πρόσεξε βέβαια ότι δεν είχε ετικέτα και τιμή, αλλά επειδή στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, δεν έδωσε σημασία, αφού θα έβρισκαν τις λεπτομέρειες στο ταμείο.

Δυστυχώς, όμως, για τη φοιτήτρια από τη Γλασκώβη τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα φανταζόταν, αφού όταν πήγε στο ταμείο για να πληρώσει το σουτιέν ενημερώθηκε από την ταμεία ότι το συγκεκριμένο εσώρουχο δεν άνηκε στη συλλογή του καταστήματος, αλλά όπως φαίνεται το άφησε εκεί άλλη πελάτισσα η οποία το «αντάλλαξε» με κάποιο από το κατάστημα για να μην πληρώσει.

«Δοκίμασα ένα σουτιέν στο ……, ήταν πολύ ωραίο και αποφάσισα να το αγοράσω. Αλλά δεν είχε ετικέτα κι έτσι ρώτησα τον υπάλληλο να ζητήσει τον κωδικό του προϊόντος από τον υπεύθυνο. Γύρισε λέγοντας μου: ‘Δεν είναι δικό μας, είναι ανταλλαγή’. Κάποιος άφησε το παλιό αυτό σουτιέν για να κλέψει ένα καινούργιο… και εγώ πήγα και το φόρεσα!».


Η εμπειρία της κοπέλας έγινε γρήγορα viral και πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους. 

 



Με πληροφορίες από mikropragmata.lifo.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ