«Ο ΘΟΚ επιστρέφει (για να μείνει) στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας»

Η είδηση βγήκε τον ίδιο τον Δήμαρχο Σωτήρας.

 


Article featured image
Article featured image

Τέσσερις μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αναβολή της παράστασης «Cock» από το Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας, υπό τον φόβο επεισοδίων που απειλούσαν να ξεσπάσουν λόγω της επίμαχης αφίσας, ο Δήμαρχος Σωτήρας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ, Γιάννη Τουμαζή, και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Σάββα Κυριακίδη, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα της συνεργασίας των δύο φορέων.

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματός της την επιστροφή του ΘΟΚ στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Sigmalive ο ανταποκριτής του SIGMA στην ελεύθερη Αμμόχωστο, Μαρίνος Παυλικάς.

Ο ΘΟΚ, λοιπόν, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, την Τετάρτη, 2 Μαΐου, με την παράσταση «Το Κέλυφος» της Κωνσταντίνας Σωτηρίου, στην οποία, μάλιστα, συμμετέχει και ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών του «Cock», Ανδρέας Τσέλεπος.

 

Ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας, έγραψε στο Facebook του πως «Ο ΘΟΚ επιστρέφει για να μείνει…»

«Η τέχνη πετάει γύρω από την αλήθεια, αλλά με την αποφασιστική πρόθεση να μην καεί. Έχει την ικανότητα να βρίσκει στο σκοτεινό κενό έναν τόπο, απ’ όπου, χωρίς τούτο να το γνωρίζει από πριν, θα συλλάβει στα σίγουρα την ακτίνα του φωτός» - Franz Kafka

Εικόνες από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Σάββα Κυριακίδη. Ο ΘΟΚ επιστρέφει (για να μείνει) στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας με την παράσταση «Το Κέλυφος» της Κωνσταντίνας Σωτηρίου, στις 2 Μαΐου 2018 στις 20:30!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ