Η Phoenix Leaders ανοίγει τις πόρτες της σε νέα μέλη [θα μείνεις εκτός;]

Η Ιδιωτική Λέσχη Μελών, Phoenix Leaders, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη της Λέσχης Μελών, ενός μοναδικού ιδιωτικού χώρου μελών για δικτύωση και συνεργασία εντός της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας. 

 


Article featured image
Article featured image

Η Λέσχη είναι η πρώτη στο είδος της στην Κύπρο και παρέχει ένα μοναδικό και ευέλικτο εργασιακό χώρο όπου τα μέλη μπορούν να διεξάγουν τις εργασίες τους με ένα δυναμικό και άνετο τρόπο. Το οίκημα της Λέσχης Μελών, στους Αγίους Ομολογητές (στο πρώην κτίριο του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων - ΚΥΠΕ), ανακαινίστηκε πλήρως σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Al-architects.

Τα Μέλη έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διευκολύνσεων και υπηρεσιών: ευρύχωρο σαλόνι, αίθουσες συνεδριάσεων, βεράντες, βιβλιοθήκη με τους πιο πρόσφατους τίτλους σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και φρέσκα δροσιστικά ποτά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι χώροι και οι υπηρεσίες της Λέσχης είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από τα μέλη για συναντήσεις, συνεδριάσεις, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Με προσήλωση στην προώθηση καινοτόμων ιδεών και τρόπων σκέψης, κατά τη διάρκεια του χρόνου η Λέσχη προγραμματίζει να φιλοξενήσει εκδηλώσεις δικτύωσης, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ανοιχτές μόνο στα μέλη, με διεθνούς φήμης και εμβέλειας ομιλητές .  Από την έναρξη της λειτουργίας της, τον Φεβρουάριο του 2018, η Λέσχη έχει ήδη φιλοξενήσει τον Sir John Sawers, πρώην επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστής και ως ΜΙ6, τον Scott Laidler, διάσημο εκπαιδευτή fitness και ευεξίας και την ίδια την ιδρύτρια της Phoenix Leaders, Valentina Kislaya.

Η Λέσχη Μελών λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ..

Υποψήφια νέα μέλη θα πρέπει να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ask@phoenixleaders.co.uk ή στον αριθμό +357 22 818 000 για περαιτέρω πληροφορίες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ