«Φταίει ο Τσίπρας για τις πυρκαγιές, γιατί είναι άθεος» έγραψε ο Αμβρόσιος

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, χωρίς να σεβαστεί τίποτα και κανέναν, τα βάζει με τον Πρωθυπουργό ο οποίος, όπως λέει, «επισύρει την κατάρα του Θεού».

 


Article featured image
Article featured image

Όταν η ένταση της πίστης του Πρωθυπουργού αποτελεί -σύμφωνα με έναν παπά- την αιτία για εικόνες οδύνης όπως αυτές που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες.

Ο ιερέας κατηγόρησε την κυβέρνηση όχι για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά για την… αθεΐα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία -κατά τον Αμβρόσιο- ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του Θεού. Η θεϊκή κατάρα ήρθε με τη μορφή πυρκαγιάς, ισχυρίστηκε ο μητροπολίτης.

Μάλιστα, ο Αμβρόσιος δεν σταματάει στις πυρκαγιές, θεωρεί δε ότι υπάρχουν πολλά μη κανονικά σημάδια που φανερώνουν τη θεϊκή οργή. «Ας μη ξεχνάμε, ότι πέρα από τις καταστρεπτικές αυτές φωτιές, στη Χώρα μας συμβαίνουν ακόμη πολλά άλλα περίεργα φαινόμενα! Κεραυνοί π.χ. δολοφονούν αθώους διαβάτες στη μέση του δρόμου! Κεραυνοί επίσης καταστρέφουν ένα Πούλμαν, το οποίον γεμάτο με επιβάτες κινείται στο δημόσιο δρόμο! Επιβάτης πάλι από κεραυνό δολοφονείται πάνω στο μηχανάκι του, καθώς κινείται επίσης σε δημόσιο δρόμο!», αναφέρει.

Εγκαλεί, μάλιστα, διακριτικά και την Ιερά Σύνοδο, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να δώσει μία απάντηση στο γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.

 

Και η εξήγηση του Αμβρόσιου (η ορθογραφία όπως στο πρωτότυπο κείμενο):

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγω-γικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;».

 

Όποιος αντέχει, ας διαβάσει εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του Αμβρόσιου: https://goo.gl/hnzK1q

 

Ως καταληκτικό σχόλιο, θα λέγαμε πως ανάμεσά μας υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που ευαισθητοποιούνται με τον θάνατο των άλλων, με τους πνιγμούς, την προσφυγιά και τον πόνο, αρκεί οι άλλοι να έχουν την ίδια θρησκεία, να μιλούν την ίδια γλώσσα, να ψηφίζουν το ίδιο κόμμα, να υποστηρίζουν την ίδια ομάδα, ή να έχουν τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό και αυτοί που δεν ευαισθητοποιούνται και τόσο ή δεν στεναχωριούνται καθόλου όταν πρόκειται για θάνατο, πνιγμούς, προσφυγιά και πόνο ανθρώπων που δεν έχουν την ίδια θρησκεία, δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, δεν ψηφίζουν το ίδιο κόμμα, δεν υποστηρίζουν την ίδια ομάδα ή δεν έχουν τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό. Πιο απλά, υπάρχουν δύο κατηγορίες: οι άνθρωποι και οι υπάνθρωποι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ