Γονείς δεν επιτρέπουν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο - εργοτάξιο

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Γονείς δεν επιτρέπουν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο - εργοτάξιο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο δημοτικό σχολείο Επισκοπής διενεργείται από τον σύνδεσμο γονέων στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη.

Σύμφωνα με μέλος του Συνδέσμου Γονέων, το οποίο μίλησε στο ΣΙΓΜΑ, η διαμαρτυρία αφορά εργοτάξιο το οποίο θέτει όπως υποστηρίζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών.

Αίτημα του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου είναι να δοθεί χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθούν τα εργοτάξια στο σχολείο τα οποία όπως υποστηρίζουν υπάρχουν από το 2015.

Το δεύτερο ζήτημα που απασχολεί τον Σύνδεσμο Γονέων είναι αυτό του ηλεκτρικού ρεύματος καθότι όπως αναφέρουν την περασμένη Πέμπτη υπήρξε επεισόδιο έκρηξης των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Οι γονείς δεν επιτρέπουν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο ενώ στο σημείο είναι και ο υπουργός Παιδείας ο οποίος προσπαθεί να δώσει λύση στα προβλήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο SigmaLive.

 

Σε βίντεο η ισοφάριση από τον Πιέρο

Η Εθνική μας ομάδα νίκησε τη Σλοβενία με 2-1. Η ομάδα μας ήταν αναγεννημένη και βελτιωμένη, θέλοντας να κάνει κάτι καλό σε αυτή τη διοργάνωση.

Σε βίντεο φαίνεται το γκολ του Πιέρου Σωτηρίου που έφερε την Κύπρο στην ισοφάριση για το 1-1 με ιδανικό τελείωμα από τον επιθετικό της Κοπεγχάγη.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κύπρο;

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι πλήττουν την Κύπρο τις τελευταίες ημέρες.  Πότε αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού;

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σχετικά χαµηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά, από την Τρίτη. Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νότια και σε καταιγίδα, παροδικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα αναπτύσσονται νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή. Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ