Τι είπε στη CITY ο δήμαρχος Λευκωσίας για τα περίφημα παγκάκια

Σε μια casual συζήτηση που είχαμε προ λίγου με τον Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη, εννοείται πως δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε την άποψή του για το αποκλειστικό θέμα συζήτησης των πρωτευουσιάνων (και όχι μόνο), χθες και σήμερα.

Article featured image
Article featured image

Από τον Δημήτρη Τοκαρή

«Είναι καλό που γίνεται αυτός ο ντόρος, διότι όλοι θα θέλουν να τα δουν και καθίσουν πάνω τους για να τα δοκιμάσουν», ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου η πρώτη ατάκα του.

«Ο ντόρος που έγινε είναι θετικός, διότι όλοι έμαθαν για την άφιξή τους. Τα νέα παγκάκια έχουν όντως προχώ σχεδιασμό, από κορυφαίους σχεδιαστές. Όλοι τώρα θα συρρέουν στο κέντρο για να τα δουν, να τα δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν πως όντως είναι αναπαυτικά».


Ανάμεσα στους πολλούς που έσπευσαν να τα δοκιμάσουν ήταν και ο γνωστός Λευκωσιάτης Ζαννέττος, ο οποίος όπως δηλώνει στη CITY, «παρόλο που δεν τους φαίνεται, είναι… πολύ αναπαυτικά».

72462671_398576670781871_6645309065503178752_n (1).jpg


Πέραν της πλάκας, ευχόμαστε η ολοκλήρωση της Πλατείας να δικαιώσει τις προσδοκίες του Δημάρχου για χώρο-ορόσημο της Λευκωσίας του μέλλοντος.

Είναι, πάντως, γεγονός πως από χθες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες Λευκωσιατών που είτε παρατηρούν, είτε κάθονται στα νέα αποκτήματα της πρωτεύουσας, είτε απλώς τρολάρουν τη φάση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ