Εντοπίσαμε τον κύριο Γληόρη με το viral βίντεο των 61 χιλιάδων views

Την περασμένη Κυριακή έκανε ένα βίντεο για την πλάκα, περιγράφοντας την κυπριακή πραγματικότητα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Από τα δεκάδες χιλιάδες views φαίνεται ότι ουκ ολίγοι είναι αυτοί που ταυτίστηκαν μαζί του.

Article featured image
Article featured image

«Η αλήθκεια μέσα σε 30 δευτερόλεπτα! Ακούτε να μαθαίνετε που τον Γληόρη», αναφέρει ο Άκης Αβραάμ που ανέβασε το βίντεο στο Facebook.

Η αληθκεια με σε 30 δευτερολεπτα !!! ακουτε να μαθαινετε που τον Γληορη 😁😁😁😁

Posted by Άκης Αβραάμ on Sunday, 27 October 2019


Πώς όμως προέκυψε ιδέα για τη δημιουργία αυτού του βίντεο σε μορφή κριτικής (ή και αυτοκριτικής); Για να μάθουμε, επικοινωνήσαμε αρχικά με τον άνθρωπο που το ανήρτησε, ο οποίος μας έφερε σε επαφή με τον πρωταγωνιστή, τον κύριο Γρηγόρη Γρηγορίου, ο οποίος ζει στο χωριό Τρούλλοι της επαρχίας Λάρνακας.

Ρωτώντας τον για το βίντεο, μας ανέφερε ότι ο ίδιος είναι που ζήτησε από τον Άκη να το κάνουν.

«Εκάμαμέν το για την πλάκα, για την παρέα. Είπα του να κάμουμε ένα βίντεο για τους Κυπραίους, ούλλους μας (βάλλω τζαι τον εαυτό μου μέσα), που νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα.

Ως λαός είμαστε κακοπροαίρετοι, θέλουμε να μειώσουμε τον άλλο.

Πάμε στο εστιατόριο και κάμνουμε τον έξυπνο του εστιάτορα. Πάμε στον κασάπη, το ίδιο. Σε κάποια φάση εθέλαμε όλοι να γίνουμε developers και τελικά επαττήσαν ούλλοι.

Ο καθένας πρέπει να θωρεί τη δουλειά του.

Εν καλό να έχουμε γνώθι σαυτόν. Τζαι επίσης πρέπει να σταματήσουμε να λέμε στον κάθε επαγγελματία πώς πρέπει να κάμει τη δουλειά του. Ακόμα τζαι αν είσαι σωστός επαγγελματίας, άμα έρκεται ο κάθε ερασιτέχνης τζαι λέει σου τι πρέπει να κάμεις, επηρεάζεσαι», επισημαίνει, σε μια «έκρηξη» αλήθειας και ειλικρίνειας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ