Η επική γκάφα του Υπουργού Παιδείας και του Υπουργείου του

Όχι πως μας κάνει εντύπωση, αλλά και πάλι!

Article featured image
Article featured image

Είναι γεγονός πως από αναλήψεως του Υπουργείου Παιδείας από τον Κώστα Χαμπιαούρη, οι γκάφες, τα λάθη, οι παραλείψεις και οι κόντρες δεν καταλαγιάζουν. Παρόλα αυτά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Υπουργό και τους συνεργάτες του πως κάθε φορά εφευρίσκουν νέους τρόπους για να παραμένουν στην επικαιρότητα και να ασχολούμαστε μαζί τους.

Γνωστός για την αγάπη του στο Twitter, ο κ. Χαμπιαούρης φροντίζει να μας ενημερώνει για κάθε του υπουργική δραστηριότητα, μέσω του επίσημου του λογαριασμού. Χθες, Πέμπτη, ο Υπουργός συναντήθηκε με την Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, η οποία θα μελετήσει ένα από τα πολλά ανοιχτά μέτωπα της Παιδείας, αυτό της εγκατάστασης κλιματιστικών στις σχολικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός στην ανάρτησή του σημειώνει «Συνεδρία της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία θα μελετήσει το θέμα της εγκατάστασης κλιματιστικών και άλλων μέσων, φιλικών προς το περιβάλλον, για βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις σχολικές μονάδες. Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους για τη συμβολή τους».


Μαζί με την ανάρτηση, ο Υπουργός φρόντισε να ανεβάσει και μερικές φωτογραφίες από την συνεδρία για να έχουμε και εικόνα του τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Μόνο που δεν πρόσεξε πως οι φωτογραφίες φανέρωναν του λόγου του ψευδούς –σε σχέση με φιλικές προς το περιβάλλον τακτικές- καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν μπροστά τους πλαστικά μπουκάλια με νερό και πλαστικά ποτήρια.


Όπως πολύ εύκολα σχολίασαν τα ‘Ξεροτήανα Πάφου’: «Ξεκινάτε με τα βασικά κύριε υπουργέ μου».

71142740_2284596231663058_6465862638931804160_o.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ