Η γυναίκα του viral βίντεο στο πάρκινγκ μιλά αποκλειστικά στη CITY

Σχεδόν δεν μπόρεσε να κοιμηθεί, όπως χαρακτηριστικά λέει, μετά το σοκ που υπέστη.

Article featured image
Article featured image

Από τον Δημήτρη Τοκαρή



Η Σβετλάνα βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, ενώ από το γάμο της με Κύπριο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ένα στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως ο γιος από τον πρώτο της γάμο στη Ρωσία και τον οποίο έφερε στην Κύπρο σε νηπιακή ηλικία, έχει ουσιαστικά περάσει εδώ όλη του τη ζωή. Εντούτοις, οι κυπριακές Αρχές αρνούνται να του χορηγήσουν κυπριακό διαβατήριο, με την αστεία δικαιολογία ότι η μητέρα απέκτησε την κυπριακή ιθαγένεια μετά τη γέννησή του!

Εύχομαι το βίντεο που ανήρτησα στο Youtube να γίνει η αιτία για να δούμε όλοι το θέμα του ρατσισμού στην Κύπρο.

Η Σβετλάνα ζει στη Λεμεσό, αλλά ψες βρέθηκε στη Λάρνακα και έγινε μάρτυρας ενός θλιβερού περιστατικού, στην προσπάθειά της να σταματήσει, όπως η ίδια λέει, αυτοκίνητο που κτύπησε σταθμευμένο όχημα και επιχειρούσε να εγκαταλείψει τον χώρο. Νεαρή Κύπρια της επιτέθηκε και την έβριζε ασταμάτητα και χυδαία, ενώ την απειλούσε και με ξυλοδαρμό!


svetlana.png


Εντοπίσαμε τη Σβετλάνα, που όπως μας ομολόγησε ήταν πολύ αναστατωμένη μετά το περιστατικό και σχεδόν δεν μπόρεσε να κοιμηθεί αφού, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, έκλαιγε όλο το βράδι μετά το σοκ που υπέστη.

Τη ρωτήσαμε αν έχει βιώσει άλλα περιστατικά ρατσισμού στην Κύπρο και μας απάντησε καταφατικά, ιδίως με τον τρόπο που φέρονται σε αλλοδαπές μέλη της κυπριακής αστυνομίας!

Τη σόκαρε επίσης το γεγονός ότι η επίθεση εις βάρος της έγινε μπροστά σε μικρό παιδάκι, το οποίο έγινε μάρτυρας μιας τόσο άσχημης σκηνής.

Μας δήλωσε επίσης ότι παρόλο που προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμη μπροστά στις βρισιές και στις απειλές, μέσα της ήταν πολύ τρομαγμένη, αφού ήταν μόνη της και χωρίς κανένα γνωστό της άτομο κοντά.

Τέλος, μας είπε «νιώθω πολύ λυπημένη με όλο αυτό που έγινε, αλλά και χαρούμενη που βοήθησα τον άνθρωπο που του κτύπησαν το αυτοκίνητο, ο οποίος όπως έμαθα αργότερα έχει αναπηρία! Και εύχομαι το βίντεο που ανήρτησα στο Youtube να γίνει η αιτία για να δούμε όλοι το θέμα του ρατσισμού στην Κύπρο».

Εμείς, δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε, δείτε το βίντεο και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ