Ρώσος αδελφός μηνύει την Apple γιατί θεωρεί πως έγινε gay εξ αιτίας του iPhone

Μπροστά του οι υποστηρικτές της επίπεδης γης, μοιάζουν ό,τι πιο νορμάλ έχουμε δει τελευταία.

Ενώ στην Κύπρο εδώ και μερικές ημέρες ασχολούμαστε με την χυδαία υβριστική και ρατσιστική επίθεση Ε/κ γυναικών σε αλλοδαπή γυναίκα, στη Ρωσία αντιμετωπίζουν άλλα, πιο σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό Govorit Moskva, ο ενάγων κατηγορεί την Apple ότι τον οδήγησε στην ομοφυλοφιλία και ζητά από την εταιρεία που φτιάχνει τα iPhone κάτι παραπάνω από 15000 δολάρια αποζημίωση.

Πιο αναλυτικά, ο ενάγων και Ρώσος πολίτης, D. Razumilov, υποστηρίζει ότι «εγκλωβίστηκε σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις» αυτό το καλοκαίρι αφότου έλαβε 69 GayCoins σε ένα app για πληρωμές κρυπτονομισμάτων που είχε κατεβάσει στο iPhone του το 2017. Εκτός από τα χρήματα, ο άγνωστος αποστολέας είχε συμπεριλάβει και ένα μήνυμα στην Αγγλική γλκώσσα το οποίο ο Razumilov μετέφρασε ως «μην κρίνεις αν δεν δοκιμάσεις.»

Στην αγωγή του, την οποία ο ραδιοσταθμός δημοσίευσε την Τετάρτη, ο Razumilov δήλωσε τα εξής:

«Σκέφτηκα ότι πράγματι, πως μπορώ να κρίνω κάτι χωρίς να το δοκιμάσω; Και αποφάσισα να δοκιμάσω ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Μπορώ να πω μετά το πέρασμα δύο μηνών ότι έχω μπλέξει ερωτικά με ένα άτομο του φύλου μου και δε μπορώ να ξεφύγω. Έχω μόνιμη σχέση με ένα αγόρι και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω στους γονείς μου. Αφού δέχτηκα το προαναφερθέν μήνυμα, η ζωή μου έχει αλλάξει προς το χειρότερο και δε θα είναι ποτέ ξανά φυσιολογική.»

Με βάση τα παραπάνω, ο Ramuzilov κατηγορεί την Apple ότι «τον έσπρωξε με απάτη στην ομοφυλοφιλία», κάτι που του προκάλεσε «ηθικό πόνο και ζημιά στην ψυχική του υγεία» και ζητά 1 εκατομμύριο ρούβλια (15.300 δολάρια) αποζημίωση.

Το Μοσχοβίτικο δικαστήριο Presnensky πάντως δέχτηκε την αγωγή του κ. Razumilov την προηγούμενη Τετάρτη, όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του, την οποία και θα εξετάσει στις 17 Οκτωβρίου.


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ