Η ακατανόητη τοποθέτηση του Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή

Τελικά καλύτερα να παίζει (στην τηλεόραση) παρά να αγορεύει (στην Ευρωβουλή).

Article featured image
Article featured image

Φαίνεται πως ο αγαπητός ηθοποιός μπορεί να διαπρέπει στο θεατρικό σανίδι και στο τηλεοπτικό σκηνικό, ωστόσο με την Ευρωβουλή δεν κατέχει ιδιαίτερα το πεδίο.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την πρόσφατη τοποθέτησή του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την εξόρυξη χρυσού, εκδήλωση που διοργάνωσαν οι συνάδελφοί του Ευρωβουλευτές, Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης.

Ο Γεωργούλης, με την ιδιότητα του συντονιστή της Επιτροπής Αναφορών PETI επιχείρησε να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, τελικά όμως το μόνο που κατάφερε, ήταν να βάλει δύσκολα στους άτυχους διερμηνείς που πάσχιζαν να βάλουν σε μία σειρά τον λόγο του.

Το βίντεο της παρέμβασης Γεωργούλη ανέβηκε μάλιστα και στον επίσημο λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, στο Twitter και φυσικά έγινε viral.



Ακούστε το, και αν βγάλετε άκρη, πείτε το κι σ' εμάς:

Georgoulis Gold Mining 20.11.2019

Παρέμβαση Georgoulis Alexis MEP στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου - Stelios Kouloglou & Kostas Arvanitis, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. #SYRIZAEP

Posted by Syriza European Parliament on Friday, 22 November 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ