Τριώροφο σπίτι γίνεται το viral των ημερών

Ούτε σε πλατείες δεν βρίσκεις τέτοιο στολισμό.

Article featured image
Article featured image


Αν μας ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μας κομμάτι στις γιορτές των Χριστουγέννων, χωρίς αμφιβολία η απάντηση είναι τα σπίτια που βάζουν τα γιορτινά τους και γίνονται υπέρλαμπρα για να υποδεχτούν το Θείο βρέφος.

Χιλιάδες λαμπιόνια, στεφάνια, μπιχλιμπίδια και άλλα χριστουγεννιάτικα κιτσάτα στολίδια γίνονται ένα και δημιουργούν το απόλυτο εορταστικό κράμα υπερβολής και κακογουστιάς, προσφέροντας, ωστόσο, ένα μοναδικό θέαμα που μας θυμίζει πως αυτά τα Χριστούγεννα μας αξίζουν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένα σπίτι βγαίνει μπροστά και ξεχωρίζει απ’ όλα τα υπόλοιπα γιατί οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να πως αυτά τα Χριστούγεννα τους ανήκουν.

Φέτος, ένα τριώροφο σπίτι στην Κοζάνη κερδίζει τις εντυπώσεις και κλέβει την παράσταση, καθώς δεν έχει αφήσει σπιθαμή ακάλυπτη όπως προκύπτει και από το βίντεο που ακολουθεί.Το συγκεκριμένο σπίτι είναι... «υπότροπο» σε αντίστοιχους στολισμούς, όμως φέτος μάλλον οι ιδιοκτήτες του ξεπέρασαν τον εαυτό τους, φτιάχνοντας κάτι εντυπωσιακό με αποτέλεσμα προφανές, να γίνει viral.

Δεν υπάρχει σημείο αστόλιστο με φωτάκια παντού να κάνουν τη νύχτα- μέρα.

Υπάρχουν γιρλάντες γύρω από τα παράθυρα, «Χρόνια πολλά» με led να αναβοσβήνουν, φωτισμένα στεφάνια στα κάγκελα, πολλά μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπάκια και Άγιους Βασίληδες να κρέμονται μέσα και έξω από το σπίτι. Μάλιστα στην αυλή δεσπόζει και μία τεράστια φάτνη.
Με πληροφορίες από www.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ