Το ξέσπασμα του Elton John επί σκηνής [βίντεο]

Ο λόγος που βγήκε εκτός ελέγχου (και έβριζε στο μικρόφωνο) ο διάσημος τραγουδιστής.

Article featured image
Article featured image


Έξαλλος έγινε ο Έλτον Τζον στη διάρκεια συναυλίας του, όταν αντιλήφθηκε πως άντρες της ασφάλειας έβγαλαν έξω μια γυναίκα από το κοινό.

Ο 72χρονος μουσικός βρισκόταν στο HBF Park Stadium του Περθ στην Αυστραλία, όταν κάποια στιγμή είδε δυο μπράβους να συνοδεύουν έξω μια γυναίκα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Έλτον Τζον ακούγεται να λέει: «Ε, εσείς οι δυο με το κορίτσι, να πάτε να γαμ@@@@τε. Αφήστε την αμέσως, άντε λοιπόν μ@@@ιά. Ηλίθιοι, και οι δυο σας, ηλίθιοι. Δεν φερόμαστε έτσι στα κορίτσια. Αφήστε την ήσυχη, καθυστερημένοι!».



Η έντονη αντίδραση του τραγουδιστή προκάλεσε χειροκροτήματα και γέλιο στις χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στη συναυλία. Την επόμενη μέρα, η παρουσιάστρια Louise Momber του Today Perth, είπε στην Sydney Morning Herald πως ο Τζον «ήταν τόσο θυμωμένος» όταν είδε να συνοδεύουν έξω την γυναίκα. «Είπε πως δεν αντέχει τη βία εναντίον των γυναικών και πως έπρεπε να πει κάτι.

Τραγούδησε το επόμενο τραγούδι και αμέσως ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά εξήγησε πως ήταν κάτι με το οποίο είναι πολύ παθιασμένος», ανέφερε η ίδια.



Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ