Η ACCEPT Κύπρου ζητάει βοήθεια για το σύνθημα του 6ου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας

Βάλε φαντασία και σκέψου κάτι όμορφο και to-the-point.

 


Article featured image
Article featured image

Το 6ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου πλησιάζει, ο ενθουσιασμός μεγαλώνει και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Μπορείς κι εσύ να βάλεις το λιθαράκι σου, χαρίζοντας λίγη από τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου!

Πώς; Σκέψου το σύνθημα – σλόγκαν του φεστιβάλ και κέρδισε ένα hand-made σακίδιο, από το «A tote for Louiza». Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019, μέσω αυτού του συνδέσμου. Αναφέρει η ανακοίνωση της Accept-ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου. 

Οι προδιαγραφές για το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης που θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τους φετινούς στόχους του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας είναι:

- Στόχος του φετινού φεστιβάλ είναι η εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης και bullying κατά των ΛΟΑΤΙ ατόμων! Η εξάλειψη του Bullying και των διακρίσεων αποτελούν μέρος του διαχρονικού αγώνα της Accept για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΙ ατόμων στη χώρα μας.

- Το αίτημα προς το κράτος για σωστή ενημέρωση και στήριξη των ΛΟΑΤΙ νέων, για την εξάλειψη της ομοφοβικής παραπληροφόρησης που στιγματίζει την ΛΟΑΤΙ κοινότητα.

 

Το σύνθημα θα πρέπει:

- Να είναι στα Αγγλικά και να μεταφράζεται εύκολα στα Ελληνικά, Αγγλικά και στα Τουρκικά

- Να μην ξεπερνά τις τέσσερις [4] λέξεις, (ή πέντε [5] σε εξαιρετικές περιπτώσεις και δικαιολογημένα)

- Να μην περιέχει αρνητισμό

- Να είναι ουδέτερο ως προς το φύλο

- Να είναι δυναμικό και έξυπνο και να απομνημονεύεται εύκολα

 

Υπέβαλε την πρότασή σου ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ