Παρουσίαση του δεύτερου συλλογικού έργου της Wunderart Productions

Το  ΛΑΙΜΑΡΓΑ αποτελεί ένα συλλογικό  έργο ποίησης,  πεζογραφίας και σουρεαλιστικής γραφής. 

 


Article featured image
Article featured image

Παρουσιάζεται την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 19.30, στον εκθεσιακό χώρο ΓΚΑΡΑΖ στη Λευκωσία το δεύτερο συλλογικό έργο της Wunderart Productions με τον τίτλο ΛΑΙΜΑΡΓΑ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 από τις Εκδόσεις Ακτίς, Κύπρος.  

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αντώνης Πετρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πρόγραμμα  Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι  συγγραφείς του βιβλίου Φώτης Αποστολίδης, Χριστίνα Βραχίμη, Ελένη Ιωαννίδου, Παναγιώτης Λάρκου, Αυγή Λίλλη, Ρωξάνη Νικολάου, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου και Μαρία Τζιαούρη- Χίλμερ.

 

Το  ΛΑΙΜΑΡΓΑ αποτελεί ένα συλλογικό  έργο ποίησης, πεζογραφίας και σουρεαλιστικής γραφής. Πρόκειται για μια σειρά μικρών ιστοριών μέσα από τις οποίες αντανακλάται  η λαιμαργία στην κυριολεκτική και μεταφορική της έννοια, η οποία αναπόδραστα καλπάζει στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Στο βιβλίο η λαιμαργία παίρνει την μορφή της αρρώστιας, της καταπιεσμένης σεξουαλικής επιθυμίας, της αναγκαιότητας για ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία σ΄ένα περιβάλλον απομόνωσης και εγκλεισμού της σύγχρονης ανθρωπογεωγραφίας. Είναι ένα μωσαϊκό από ιστορίες πείνας και λαιμαργίας σε μια εποχή που ο άνθρωπος αδυνατεί να χορτάσει, που φωνάζει από ασφυξία για ζωή.

 

·  Χορηγός εκδήλωσης: Οινοποιείο Λινός

·  Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019. Ώρα 19.30

·  ΓΚΑΡΑΖ (Οδός Αμμοχώστου 16, 1016 Λευκωσία - κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου)

· Πληροφορίες: 99094034

 

Facebook Event

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ