6 ροκ μύθοι που μας μεγάλωσαν αλλά ήταν όλοι τους ψέματα

Όταν μαζί με τα Τρία Γουρουνάκια, μάθαινες και για τα κομμένα πλευρά του Μέριλιν Μάνσον.

6 ροκ μύθοι που μας μεγάλωσαν αλλά ήταν όλοι τους ψέματα

Όταν μαζί με τα Τρία Γουρουνάκια, μάθαινες και για τα κομμένα πλευρά του Μέριλιν Μάνσον.

Article featured image
Article featured image

Για να διατηρήσεις το μύθο σου και ενίοτε να τον μεγιστοποιήσεις, πρέπει να δημιουργήσεις άλλους μύθους, μεγαλύτερους από εσένα, οι οποίοι θα σε μετατρέψουν σε κάτι θεϊκό και απλησίαστο. Άλλωστε, ο κόσμος έχει ανάγκη να θαυμάζει το άπιαστο και ειδικά ανθρώπους οι οποίοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τη γήινη φύση τους και να δημιουργήσουν μια περσόνα εφάμιλλη του Θεού.

Κάπως έτσι δημιουργούνται και διαρρέονται κατά καιρούς, διάφορες ιστορίες για διάσημους ανθρώπους, που ενώ βαθιά μέσα σου αδυνατείς να πιστέψεις, μια πλευρά σου νιώθει πως μπορεί όλο αυτό που ακούς να είναι και αλήθεια. Ειδικά αν το ακούς για πολλά χρόνια. Όπως για παράδειγμα ότι ο Έλβις ζει, ή ότι ο Μέριλιν Μάνσον έκοψε τα πλευρά του για να μπορεί να διπλώνει (εδώ δηλώνουμε ένοχοι, αφού το φάγαμε το παραμύθι).

Σε μία προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας, ο Σταύρος Βούλγαρης πήρε 6 τέτοιες περιπτώσεις και τις απομυθοποίησε μία προς μία για να μην υπάρχουν πλέον θολά σημεία και σύννεφα.

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Provocateur

O Mάνσον (ΔΕΝ) αφαίρεσε τα πλευρά του για... να διπλώνει!

manson.jpg

Ο νούμερο ένα μύθος κάθε λυκείου που σέβεται τον εαυτό του. Έτσι κι αλλιώς σ' εκείνη την ηλικία κάθε τρεις κουβέντες που λες σημαδεύουν «ανάμεσα στα πόδια», ε ο Μέριλιν σημάδεψε λίγο παραπάνω! Γι' άλλους είδωλο, γι' άλλους αδιάφορος, γι' άλλους καραγκιόζης, Για όλους, όμως, ο τύπος που αφαίρεσε τα πλευρά του για να μπορεί να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει ένας σκύλος στον εαυτό του.

bbq-ribs.jpg

Η επέμβαση βέβαια δεν έγινε ποτέ, αφού όπως είπε ο ίδιος ο Μέριλιν (για να σβήσει κι έναν ακόμα μύθο γύρω απ' το όνομά του): «Θα είχα χρόνο να σκοτώνω κουτάβια, αν μπορούσα να ρουφάω το πουλί μου;».Ο Έλβις (ΔΕΝ) ζει!

a73c87a0-cdde-4ff4-ecd5-d74e2f8c530a (1).png

Ούτε ο Κομπέιν, ούτε ο Μόρισον, ούτε ο Τούπακ. Δεν γίνεται κάθε φορά που έχουμε (μουσικό) πένθος να λέμε: «ααα όχι, μάλλον την έκανε και ζει στην Καραϊβική ινκόγκνιτο». Και δεν γίνεται γιατί, όταν είσαι ο Έλβις, πουθενά δεν είσαι ινκόγκνιτο! Δεν μπορεί να μην υπήρξε ούτε ένας γείτονας να πει: «ρε παιδιά, ο νέος μου γείτονας μοιάζει στον Έλβις και μιλάει σαν τον Έλβις, χωρίς να κάνει τον Έλβις!». Δεν μπορεί...Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (ΔΕΝ) πέθανε!

life-magazine-1969-paul-is-still-with-us.jpg

Καταρχάς, εγώ νιώθω την πίκρα σου φίλε Πολ, που όλους τους ροκ σταρ τους ζωντανεύουνε, κι εσένα σε πεθαίνουν. Κι επειδή εμείς εδώ είμαστε μακκαρτνικοί μέχρι κόκαλο, χωρίς πολλά-πολλά: όχι μάγκες, ο σκάθαρος ζει και βασιλεύει! Κι αν θες μια μικρή, πρόχειρη αποδειξούλα, ο Πολ ζει γιατί ο υποτιθέμενος σωσίας - αντικαταστάτης του, ο Γουίλιαμ Κάμπελ... πέθανε! Το 2011. Αλλά έχουμε ακόμα ΜακΚάρτνεϊ, κουφάλες. Και θα έχουμε!Οι Μπιτλς (ΔΕΝ) κάπνισαν χόρτο στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ!

download48030.jpg

Το 'πε ο Λένον μεν, πως τη μέρα που πήγανε να δουν τη βασίλισσα είχαν τόση αγωνία που «σκάσανε» ένα κάτι στην τουαλέτα, αλλά μετά βγήκε ο (ολοζώντανος!) ΜακΚάρτνεϊ και ξεκαθάρισε ότι ο Τζον έκανε πλάκα. Όχι ότι δεν θα μπορούσαν βέβαια, αλλά μάλλον δεν θα μπορούσαν...Ο Άλις Κούπερ (ΔΕΝ) λέγεται «Αλίκη» επειδή η μάνα του ήθελε κορίτσι!

636570496880038510-BRE1Tab-03-16-2018-TGIF-1-E001-2018-03-15-IMG-Alice-Cooper-1-1-LKLEDUE6-L1195746555-IMG-Alice-Cooper-1-1-LKLEDUE6.jpg

Βασικά, δεν λέγεται καθόλου «Αλίκη», αφού πριν κάνει τη μεγάλη επιτυχία του, τον λέγανε απλώς Βινς Ντέιμον Φουρνιέ. Και τραγουδούσε στους Alice Cooper! Ε, όταν λοιπόν ξεκίνησε σόλο καριέρα, πήρε το όνομα της μπάντας. Κι αρχίσανε οι μούφες για τη μαμά του...


Ο Τζιν Σίμμονς (ΔΕΝ) έχει γλώσσα αγελάδας στο στόμα του!

gene-simmons-home-deliver-box-set-31e29fe6-b093-43aa-bdb0-e3f54b6cf6e1.jpg

Κοίτα, οκ, προκαλεί. Θέλω να πω, όπου να τους πετύχεις τους Kiss, όλο με τη γλώσσα έξω. Και μια γλώσσα να! Αλλά ρε παιδιά, την έχει μεγάλη ο άνθρωπος, από γεννησιμιού του - αυτό μόνο. (Έχετε δει ρε πόση είναι η γλώσσα της αγελάδας; Και να ήθελε δηλαδή, δεν θα μπορούσε).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ