Το «ευχαριστώ φίλε» του Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά, στα ελληνικά

Αυτούς τους τους αθλητές θέλουμε να βλέπουμε.

Article featured image
Article featured image

Σ’ έναν εκπληκτικό αγώνα μεταξύ δύο πραγματικά μεγάλων αθλητών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε τον 33ο τίτλο σε Μάστερ.

Ο Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει γρήγορα break στον Τσιτσιπά (μόλις στο δεύτερο game) και να προηγηθεί με 3-0. Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον «Νόλε» στο δικό του και έτσι ο Τζόκοβιτς έκανε εύκολα το 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του μέχρι και το ένατο game όταν ο Τζόκοβιτς κατάφερε να του κάνει το break και στη συνέχεια να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και φυσικά τη νίκη.

Φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναιρεί την μεγάλη αξία του Στέφανου Τσιτσιπά, αξία την οποία αναγνώρισε και ο ίδιος ο Τζόκοβιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απονομής ευχαρίστησε τον Τσιτσιπά στα ελληνικά, λέγοντάς του ότι είναι το νέο αστέρι του τένις, με λαμπρό μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ