Ένα αλλιώτικο κούρεμα «έρχεται» σύντομα στη Λευκωσία

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου συνδιοργανώνουν το «Head Shave Challenge Day 2019» και «προκαλούν» όλο τον κόσμο για ένα αλλιώτικο κούρεμα!

Ένα κούρεμα που αξίζει… για τη ζωή!

Συγκεκριμένα, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού του στόχου, της λειτουργίας ενός ολοκληρωμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου διαγνωστικής παιδοογκολογίας, το «Κέντρο Παιδικού Καρκίνου» και το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου πιστό στη δέσμευσή του να κρατά τις οικογένειες μαζί κατά την περίοδο ασθενείας του παιδιού τους, παράλληλα με την ανέγερση του πρώτου Ronald McDonald House στην Κύπρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Η φετινή διοργάνωση του «Head Shave Challenge Day 2019», θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου, στο Komanetsi Aquatic and Fitness Center (15:00-19:00).

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου.


Κόψε κι εσύ τα μαλλιά σου ή να ξυρίσε το γένι σου και ενίσχυσε την προσπάθειά τους!

Φτιάξε τη δική σου ομάδα στήριξης (με φίλους, συναδέλφους κτλ.) και πήγαινε με το ποσό που θα μαζέψεις (υπάρχουν διαθέσιμα κουπόνια των €5).

Μπορείτε να πάτε όλοι μαζί να κουρευτείτε με ελάχιστο ποσό εισφοράς €10.

Τα μαλλιά που το μέγεθος τους ξεπερνά τα 30 εκ. θα μαζεύονται για να σταλούν στον οργανισμό Wigs For Kids, που συνεργάζεται το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη κατασκευή περουκών προκειμένου να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες & Συμμετοχές: 22210858 ή 95119565 και στο [email protected]

Μέγας Χορηγός: Komanetsi Aquatic and Fitness Center

Στηρίζουν: AWOL, music.net.cy, R&Z Hair and Beauty Techniques, GS Family Hair Salon, George of London, Cablenet και το Intercollege.


HSCD_2019_1200x628_B.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ