Η αποστομωτική απάντηση του Καπουτζίδη σε follower που του έκανε επίθεση για τα γκέι φιλιά της Eurovision

Ο Γιώργος Καπουτζίδης του απάντησε όπως ξέρει και όπως πρέπει!

Article featured image
Article featured image

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO


Την οργή του Γιώργου Καπουτζίδη προκάλεσε το σχόλιο ενός χρήστη με αφορμή όσα είπε ο παρουσιαστής στον ημιτελικό της Eurovision 2019 όταν η κάμερα έδειξε γκέι φιλιά όσο τραγουδούσε η Dana International.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Τελ Αβίβ με την Μαρία Κοζάκου για την εκφώνηση των δυο ημιτελικών και του τελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.

Στον Α' Ημιτελικό, που έγινε την Τρίτη εμφανίστηκε στη σκηνή και η transgender Dana International και όση ώρα τραγουδούσε η kiss cam τράβηξε τουλάχιστον τρία φιλιά μεταξύ ανδρών, τα οποία προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε εκείνη την στιγμή πως «η αγάπη δεν έχει όρια».

Τα στιγμιότυπα της kiss cam προκάλεσαν αίσθηση στους χρήστες των social media, ανάμεσά τους και κάποιος «Θανάσης», ο οποίος ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του έστειλε ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram. «Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε (sic) οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα...», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο χρήστης.

gay-filia-eurovision-kapoutzidis-1.jpg

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστη την επίθεση και δημοσίευσε στο Instagram το απόσπασμα αλλά και την απάντηση που έδωσε, καλώντας όποιους συμφωνούν με τις απόψεις του «Θανάση» να τον κάνουν άμεσα unfollow.

gay-filia-eurovision-kapoutzidis-2.jpg

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ