Το μήνυμα της Δέσποινας Μπεμπεδέλη μέσα από το νέο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Με αφορμή την επαναλειτουργία του θεάτρου-στολιδιού της πρωτεύουσας, η κυρία Μπεμπεδέλη περνά το δικό της μήνυμα.

Article featured image
Article featured image

«Είμαι συγκινημένη πραγματικά... Μπήκα μέσα και γύρισα πολλές δεκαετίες πίσω. Τότε που εδώ, μαζί με την ομάδα των φίλων, συνεργατών, ηθοποιών, συνοδοιπόρων για πολλά χρόνια, κάναμε πολύ ωραίες δουλειές, ομαδικές, με σπουδαίους σκηνοθέτες, και από το εξωτερικό, εκτός από τους δικούς μας εξαιρετικά σημαντικούς ανθρώπους.

Τώρα πια η σκυτάλη είναι στους νέους. Εύχομαι να μας ξεπεράσουν, ειλικρινά το λέω. Να δουλέψουν με όλη τους την αγάπη για το θέατρο, γιατί φαντάζομαι ότι ηθοποιοί γινόμαστε επειδή αγαπούμε αυτή την τέχνη και όχι για τίποτε άλλο.

Είναι ένα σπουδαίο θέατρο, έγινε πολύ πιο ωραίο απ’ ότι παλιά. Είναι ένα στολίδι για τη Λευκωσία, για την Κύπρο. Είναι ένας ναός τέχνης. Εύχομαι κάθε επιτυχία».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΕΜΠΕΔΕΛΗ: "Είμαι συγκινημένη πραγματικά...Τώρα πια η σκυτάλη είναι στους νέους. Εύχομαι να μας ξεπεράσουν, ειλικρινά το λέω. Να δουλέψουν με όλη τους την αγάπη για το θέατρο." / Η κα. Μπεμπεδέλη μαζί με τους ηθοποιούς Τζένη Γαϊτανοπούλου, @Costas Demetriou B, Στέλιο Καυκαρίδη, Christina Pavlidou, Νεοκλή Νεοκλέους και Niki Dragoumi, τους μουσικούς Constantin Papageorgioκαι Νικόλα Παπαγεωργίου και την ομάδα του Lefkosia Youth Ballet εγκαινιάζουν το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019. Σκηνοθεσία: Lea Maleni, Σχεδιασμός Φωτισμού: Cecilia Tselepidi, Βοηθός σκηνοθέτη: @Eleni Anastasiou, Τεχνικός συντονισμός: Yiangos Hadjiyiannis / #thankyou Διαρθρωτικά Ταμεία της ΕΕ στην Κύπρο / EU Structural Funds in Cyprus #Nicosia #NicosiaMunicipalTheatre #Cyprus #theatre #theater #NicosiaMunicipality

Posted by Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας / Nicosia Municipal Theatre on Sunday, 16 June 2019


Την Τρίτη τα εγκαίνια

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη μαζί με τους ηθοποιούς Τζένη Γαϊτανοπούλου, Κώστα Δημητρίου, Στέλιο Καυκαρίδη, Χριστίνα Παυλίδου, Νεοκλή Νεοκλέους και Νίκη Δραγούμη, τους μουσικούς Κωνσταντίν Παπαγεωργίου και Νικόλα Παπαγεωργίου και την ομάδα του Lefkosia Youth Ballet, εγκαινιάζουν το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ