Τι είπαν για το ολοκαίνουργιο Δημοτικό Θέατρο οι Γαϊτανοπούλου, Δημητρίου και Καυκαρίδης

Με αφορμή την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, οι ηθοποιοί Τζένη Γαϊτανοπούλου, Κώστας Δημητρίου και Στέλιος Καυκαρίδης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

«Έχω μαγευτεί μ' αυτό που βλέπω. Αυτό είναι το θέατρο που περάσαμε τα νιάτα μας και τώρα βλέπω ένα θέατρο πολύ σύγχρονο που θέλω να ελπίζω ότι θα έχει την επιτυχία που είχε και τότε» λέει χαρακτηριστικά η Τζένη Γαϊτανοπούλου.
Ο Κώστας Δημητρίου, φανερά συγκινημένος, λέει μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που μπαίνω στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο. Σε ένα θέατρο που σπαταλήσαμε αρκετά χρόνια, κάνοντας δημιουργική δουλειά. Η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική. Μπράβο! Εύχομαι να δοθούν παραστάσεις αντάξιες του θεάτρου και των νέων ηθοποιών».
«Είναι εντυπωσιακό, πρέπει να έχει μελετηθεί πάρα πολύ σωστά και έγινε πολύ καλή δουλειά. Ελπίζω να ξαναβρεί το Δημοτικό Θέατρο την παλιά αίγλη του και να δώσει παραστάσεις μεγάλες. Και δεν εννοώ θεατρικές μόνο. Και μουσικές και χορευτικές και απ' όλα. Εύχομαι να φτιαχτούν κι άλλα τέτοια πράγματα στην Κύπρο» συμπληρώνει ο Στέλιος Καυκαρίδης.
Σήμερα τα εγκαίνια

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη μαζί με τους ηθοποιούς Τζένη Γαϊτανοπούλου, Κώστα Δημητρίου, Στέλιο Καυκαρίδη, Χριστίνα Παυλίδου, Νεοκλή Νεοκλέους και Νίκη Δραγούμη, τους μουσικούς Κωνσταντίν Παπαγεωργίου και Νικόλα Παπαγεωργίου και την ομάδα του Lefkosia Youth Ballet, εγκαινιάζουν το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας σήμερα Τρίτη, 18 Ιουνίου.


Σχετικα

Η επανάσταση των (κυπριακών) αμνοεριφίων

Beachpolistas της Κύπρου ετοιμαστείτε

13 αμήχανα ενσταντανέ από την ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων

Πώς θα έμοιαζαν στα γεράματά τους 12 καλλιτέχνες που έφυγαν νωρίς

Ο Γιώργος φωτογράφησε μια Μονάχους Μονάχους κοντά σε γνωστή παραλία του Πρωταρά

Εικόνες από τη μελέτη για τον νέο σχεδιασμό της οδού Τσερίου