«Θεούλης» υπάλληλος έκανε photoshop τα λάστιχα του αυτοκινήτου του για να μην πάει δουλειά

Είδωλο!

Article featured image
Article featured image

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται τρόπους και δικαιολογίες για μην πάει μια μέρα στο γραφείο, χωρίς να χρειαστεί να πάρει άδεια.

Κι αν οι περισσότεροι προφασίζονται κάποια ασθένεια, ένας τύπος στη Μεγάλη Βρετανία το πήγε ακόμη πιο μακριά, βρίσκοντας ένα μοναδικό τρόπο για να γλυτώσει από την παρουσία του στο γραφείο και τις ενδεχόμενες παρατηρήσεις των εργοδοτών του.

Ο τετραπέρατος εργαζόμενος, λοιπόν, αφού θεώρησε άσκοπη την μετάβασή του στον χώρο της εργασίας του, έβαλε κάτω όλα τα ενδεχόμενα κι αφού τα επεξεργάστηκε με κάθε λεπτομέρεια, θεώρησε ότι είχε βρει την ιδανικότερη δικαιολογία για τα αφεντικά του.

Έτσι, αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους, υποστηρίζοντας πως έπαθε λάστιχο κατά την διαδρομή προς το γραφείο, στέλνοντας τους ταυτόχρονα και φωτογραφικά καρέ από την «ατυχία» του, στη συνέχεια ανέβασε στα social media μία «φωτογραφία» του αμαξιού του, όπου παραδεχόταν πως ο ίδιος είχε πειράξει τις φωτογραφίες, δηλώνοντας μάλιστα με περηφάνια την ικανοποίησή του, τόσο για την σκέψη του όσο και για το ταλέντο του στο photoshop...

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός εργαζόμενος έγινε άμεσα το απόλυτο viral στα βρετανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το κατά πόσο οι εργοδότες του αντιλήφθηκαν ή όχι την «απατεωνιά» του.

Βέβαια, με τόσο μεγάλη εφευρετικότητα και οξυδέρκεια από πλευράς του, το πιθανότερο σενάριο είναι να του συγχώρησαν την «κοπάνα» από το γραφείο, καθώς την είχε κερδίσει με το... photoshop του.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ