Αυτό το logo εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί και πάλι στη Λευκωσία

Μαζί θα τα φάμε (αυτή τη φορά)!

Article featured image
Article featured image

Περνώντας μια μέρα με το αυτοκίνητο, από τη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, με την άκρη του ματιού μας παρατηρήσαμε ένα οικείο logo, που είχαμε να δούμε καιρό. Το logo της πάλαι πότε κραταιάς Λαϊκής Τράπεζας.

Χρώμα, σχέδιο και γραμματοσειρά ίδια, αλλά αντί για Λαϊκή Τράπεζα, έγραφε Λαϊκά Σάντουιτς, ενώ στο εσωτερικό του, προστέθηκαν πιρούνια.

«Πρόσθεσα τα πιρούνια εκτός από τον προφανή λόγο, και για να τονίσω πως εδώ όλοι μπορούν να έρθουν και να φάνε, όχι μόνο οι λίγοι», αναφέρει στη CITY με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ιδιοκτήτης του Laika Sandwich.

Όπως αναφέρει, η ιδέα για τη χρήση του logo της πρώην Λαϊκής προέκυψε τυχαία όταν σκεφτόταν τι όνομα θα έδινε στο νέο του εγχείρημα. «Ήθελα το Λαϊκά για δύο λόγους, πρώτον επειδή ψήνουμε παραδοσιακά και βασιζόμαστε πάνω στη φιλοσοφία των σάντουιτς, όπως τα έφτιαχναν παλιά στην Κύπρο και δεύτερο επειδή κρατήσαμε χαμηλές τιμές για να είμαστε προσιτοί σε όλο τον κόσμο. Το logo της πρώην Λαϊκής ήταν ότι έπρεπε. Συμβουλεύτηκα προηγουμένως και τη δικηγόρο μου για να είμαι καλυμμένος και προχώρησα.


67162994_629633250775671_7465772965796249600_n.jpg


Δεν μπερδεύονται πολλοί;

Στις δύο εβδομάδες που λειτουργούμε δεν έτυχε ακόμη να μας μπερδέψουν με κάποιο παράρτημα της Λαϊκής Τράπεζας, ούτε να μας ρωτήσουν εάν ξεμείναμε από τότε. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι να μπαίνει κόσμος, πρώην υπάλληλοι της Λαϊκής και να με ψάχνουν νομίζοντας πως ήμουν παλιός συνάδελφός τους. Γενικά γίνεται μια όμορφη συζήτηση με χιούμορ γύρω από το όνομα και το logo.

Στα Laika Sandwich θα βρεις μόλις 9 διαφορετικούς συνδυασμούς σάντουιτς, όλα με φρέσκα και καλομαγειρεμένα υλικά, σερβιρισμένα σε χωριάτικη τριάρα, που έχουν ως βάση το κρέας, όπως ρόστο, λουκάνικο Κυπερούντας και κοτόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ