Μία (τρανή) απόδειξη ότι οι Λεμεσιανοί αντιγράφουν τους Παφίτες και τους Λευκωσιάτες

Απολογούμαστε προκαταβολικά!

Article featured image
Article featured image

Απολογούμαστε γιατί ο τίτλος που επιλέξαμε δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «accurate», αλλά ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διαδώσουμε παντού, πως μετά τη Λευκωσία και την Πάφο και τις υπέροχες πρωτοβουλίες δεντροφύτευσης, η Λεμεσός ανέλαβε δράση δημιουργώντας κάτι αντίστοιχο.

Πρόκειται για την καινούργια πρωτοβουλία της Λεμεσού «300,000 Trees in Limassol», η οποία ξεκίνησε διαδικτυακά εδώ και λίγες ημέρες.

Δείτε πιο κάτω τις σχετικές πρωτοβουλίες της Λευκωσίας και της Πάφου:

Λευκωσία

Με πρόθεση και σκοπό να κάνουν ξανά τη Λευκωσία πράσινη, μία ομάδα πολιτών ξεκίνησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία μέσω των social media, καλώντας όλους εμάς να γεμίσουμε την πρωτεύουσα με 300 χιλιάδες δέντρα.

Ορμώμενοι από εμφανές και αισθητό πλέον πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, το οποίο επηρεάζει όλο τον πλανήτη και την Κύπρο, ένα από τα βασικότερα αντισταθμιστικά μέτρα αντιμετώπισης και αναστροφής του προβλήματος, είναι να γεμίσουμε ξανά τις πόλεις με δέντρα. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του «300,000 Trees in Nicosia», αποφάσισε να αναλάβει δράση κινητοποιώντας σε μία μαζική δεντροφύτευση απ’ άκρου σ’ άκρου της πρωτεύουσας.


Πάφος

Η πρωτοβουλία «100 000 Trees in Paphos» αποτελείται από ενεργούς πολίτες της Επαρχίας Πάφου και σκοπό έχει την παρακίνηση των τοπικών αρχών, του Τμήματος Δασών, διαφόρων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών προς το να διευκολύνουν/συμβάλλουν στην υλοποίηση ενός τεράστιου προγράμματος δεντροφύτευσης το φθινόπωρο του 2019.


Δέντρα, σκιά, οξυγόνο, ζωή.

Η Κύπρος χρειάζεται να πρασινίσει και πάλι!

Τι λέτε, θα καταφέρουμε να πρασινίσουμε και πάλι την Κύπρο;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ