Η Britney Spears έκανε ανάρτηση στο Instagram και μας έκανε να νιώσουμε λίγο ηλικιωμένοι

Αν είσαι παιδί των 90s και των 00s, θα μας καταλάβεις!

Article featured image
Article featured image


Είτε την άκουγες φανατικά είτε την απεχθανόσουν, το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά που ακούς το όνομά της, στο μυαλό σου έρχονται τα άγουρα χρόνια της εφηβείας και της αθωότητας.

Και μπορεί η Britney Spears να πέρασε πολλά τα τελευταία πολλά χρόνια και μεταξύ άλλων να μεγάλωσε και ηλικιακά (πλέον 37 ετών), αλλά στη σκέψη μας εξακολουθεί να παραμένει εκείνο το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που χόρευε και τραγουδούσε το «oοps! I did again». Γι’ αυτό και όταν είδαμε την ανάρτησή της στο Instagram με τους έφηβους πλέον γιους της, νιώσαμε λίγο… ηλικιωμένοι.



Η Britney, απαλλαγμένη πλέον από ουσίες και άλλες εξαρτήσεις, μοιάζει να απολαμβάνει τη νέα της ζωή προσπαθώντας να κερδίσει πίσω το χαμένο χρόνο με τα παιδιά της 14 και 12 χρόνων αντίστοιχα, δείχνοντας πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram είναι από τη βόλτα που έκαναν στην Disneyland με τους δύο γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ και μαζί μ’ αυτά κι εμείς! Ωστόσο στα δικά μας μάτια (και μυαλά) η Britney εξακολουθεί να είναι μητέρα δύο μικρών αγοριών κι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε ακόμη στην εφηβεία!

december-2015-britney-shared-sweet-photo-herself-her.jpg

2c56bdfc816853a526e2fb3cc86717ed.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ