Σεξομολογήσεις #458: «Είμαι 29 χρονών και εκείνη 43…»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Ruth Caron/Unsplash


Η διαφορά ηλικίας που έχουμε εκπλήσσει πολλούς. Είμαι 29 χρονών και εκείνη 43. Γνωριστήκαμε κάπως παράδοξα και αυτή είναι και η μαγεία της σχέσης μας. Λατρεύουμε τα σπορ και οι δυο. Γνωριστήκαμε στα μαθήματα κουνγκ φου για πρώτη φορά, πριν εννιά μήνες. Είναι απίστευτη η δύναμη αλλά και η ευλυγισία της. Με τίποτα δεν καταλάβεις ότι είναι πάνω από 40. Αλλά και το μυαλό της με τρελαίνει! Έχει μια ευστροφία… Αυτό με εξιτάρει περισσότερο από όλα. Και στο κρεβάτι, δεν το συζητώ. Είναι ηφαίστειο! Και ενώ όλα πάνε τέλεια μεταξύ μας, προκύπτει το εξής πρόβλημα. Η μάνα μου δεν την θέλει (όχι γιατί είναι μεγαλύτερή μου) αλλά γιατί είναι χωρισμένη με 2 κόρες. Αυτό της το στάτους δεν αρέσει στους δικούς μου. Και η πίεση που εισπράττω μου προκαλεί εκνευρισμούς και κάποτε συγκρούσεις και με την κοπέλα μου και με την οικογένειά μου κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Προσπάθησα να μιλήσω στη μάνα μου και το μόνο που κατάφερα ήταν να συγκρουστώ μαζί της και να την πληγώσω με λόγια που ξεστόμισα. Αν υπήρχε κάτι που να μπορούσα να κάνω ή να πω για να αποδεχτεί χωρίς άλλα παρατράγουδα την σχέση μου, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη.






Πρώτα από όλα, οφείλω να πω ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ δύο συντρόφων (ανεξαρτήτως φύλου) έχει και τα υπέρ και τα κατά της. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου τα απαριθμήσω. Τα βιώνεις εσύ ο ίδιος τώρα! Το θέμα είναι πώς θα καταφέρεις τη μάνα να αποδεχτεί την σύντροφό σου. Δεν είναι δύσκολο και μην μου πανικοβάλλεσαι. Η εποχή που ζούμε έχει εκτοπίσει σε αρκετό ποσοστό τέτοια στεγανά. Ίσως η δική σου να είναι ‘παλιά κκελέ’ και να μην αλλάζει εύκολα ιδεολογίες, όμως… και λίγη μετατόπιση αν κάνει, σίγουρα είναι ένα βήμα υπέρ σου. Να σε ρωτήσω κάτι. Γνωρίστηκαν μεταξύ τους; Όχι με ένα γεια κι ένα χαλόου. Αν πραγματικά γνωρίστηκαν και μίλησαν εννοώ… Προτείνω να τις βγάλεις έξω για φαγητό, να καλέσεις την δική σου για γεύμα στο πατρικό. Πάρτες μια βόλτα ή μια εκδρομή να γίνει το bonding. Θέλει προσγέλιο βρε παιδί μου και να βάλει λίγο νερό στο κρασί της. Αν έτυχε να χωρίσει και να έχει ήδη δυο παιδιά, τι σημασία έχει; Με η πρώτη, με η τελευταία. Άρα, ας το αποδεχτεί η μητέρα σου και να της πεις ότι θα ήσουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη αν επιτέλους την συμπαθήσει. Μην της δώσεις άλλη επιλογή. Ο κύβος ερρίφθη.




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ