Παίκτης του «Boom» πειράζει τον Τανιμανίδη με επική ατάκα

Άλλο βόμβα και άλλο μπόμπα!

Article featured image
Article featured image

«Άμα βλέπεις ότι ζοριζόμαστε σε καμιά βόμβα, έχουμε πληροφορηθεί ότι εσύ ξέρεις να απενεργοποιείς… μπόμπες», λέει ο παίκτης της πρώτης ομάδας στον παρουσιαστή, προκαλώντας το γέλιο όλων όσοι ήταν στο στούντιο.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο να τις απενεργοποιώ… ή να τις ενεργοποιώ. Και αυτό είναι πιο δύσκολο έχω να σου πω», απαντά ο Τανιμανίδης ο οποίος βρήκε πολύ έξυπνο το πείραγμα του παίκτη.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ 15:25





Καθημερινά, στις 18.10, στο SIGMA

Boom! Ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση, παίζει στον ΣΚΑΪ (και στο SIGMA), με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδια, η «βόμβα» εκρήγνυται.

Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει κάθε μέρα 50.000€!

Boom! Δράση, αγωνία, διασκέδαση, συγκίνηση, μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους διαγωνιζόμενους, όσο και για τους τηλεθεατές!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ